Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac056f7d87a7717a649d0
name: plugins_common_social_share (widget)

Lindesnes

TripAdvisor rating of 3.5

74

Tregde Ferie

Book

Tregde Ferie har flotte leiligheter og hytter i sjøkanten.

Tregde Ferie har hytter og ferieleiligheter av ulike størrelser til utleie. Ferieanlegget ligger i idylliske omgivelser med utsikt utover skjærgården på Tregde like øst for Mandal. En del av leilighetene ligger like ved bryggekanten, sammen med butikk, restaurant, café – pizza & bakeri, sauna og to utendørs bassenger. Øvrige leiligheter og hytter ligger plassert i høyden bak med flott utsikt utover sjøen.

Marinaen restaurant er helgeåpent på våren/høsten og åpen hver dag på sommeren. Her kan du nyte et godt måltid mens du ser utover skjærgården. I helgene om sommeren er det en rekke konserter med god stemning, som sørger for en hyggelig avslutning på en flott sommerdag.
Det er også mulig å bestille catering både til private arrangementer og til bedrifter.

Rett ved bryggekanten finner du Tregde Sauna. Saunaen byr på hyggelige stunder, avslappende kvelder og en unik sauna opplevelse. Her kan du sitte uforstyrret i saunaen og nyte utsikten mens man kobler av fra hverdagens stress. 

Tregde ferie har et godt utvalg av aktivitetsutleie, som blant annet forskjellige typer båter, kajakker og SUP. De har også tilbud om forhåndsbestilte RIB turer og guidet fisketur, m.m. Om sommeren kan du også bli med på faste RIB turer til Ryvingen fyr.

På Tregde ferie kan du overnatte hele året!

Last updated: 03/26/2024

Source: Visit Lindesnes

Tregde Ferie

Book

Sider du nylig har besøkt