Dynamic Variation:
Norway Now
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Lindesnes & Mandal Mandal

Galleri Bi-Z, Mandal

  • Store Elvegate 14, Mandal
  •  /  km From You
Overview

Kunst på torvet

Galleri BI-Z ble etablert i 1962 av Anny & Leif Bisseth Johanssen. Galleriet drives i dag av andre generasjon Bernt Bisseth, og Eva Marie Bentsen. Galleriet ligger i Store Evegate 14 i Mandal, og i Dronningensgate 39 i Kristiansand. Galleri BI-Z er et av de største og eldste private gallerier i Norge.

Galleriet har direkte kontakt og formidler arbeider av de fleste kjente norske kunstnere. Det er over 200 kunstnere presentert i magasinene med flere tusen arbeider i alle prisklasser og stilarter.

Galleri BI-Z har de senere år hatt store leveranser til hotell, cruiseskip, handelsskip og plattformer. På Hotell Norge i Kristiansand har vi vært totalleverandør av over 1000 originale kunstverk med ramme. Kombinasjonen av galleri og rammeverksted gjør at kunstverk fra Galleri BI-Z gir et sluttprodukt av høy klasse.
​​​
Her finner du et bredt utvalg i norsk samtidskunst. Det arrangeres seperatutstillinger i løpet av året, i tillegg til sommerutstilling og juleutstilling. 

 


  • Last Updated:
  • Source: Turistkontoret for Lindesnesregionen
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad