Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Lindesnes & Mandal Mandal

Kitch’n - ALTI Mandal

  • ALTI Mandal, Skarvøyveien 55, Mandal
  • +47 51114059
  •  /  km From You
Overview

Kitch'n er No. 1 på kjøkkenet gjennom en dynamisk prosess for å kunne tilby riktig vare til riktig tid. Kitch'n fører mange kjente merkevarer.

I 1996 startet vi med vår første "kjøkkenbutikk". Et butikkonsept med fokus på alt av kvalitet til kjøkkenet. Det skjedde på Kvadrat kjøpesenter i Sandnes, og butikken het den gang Bjørns Kjøkkendesign. Vi startet tilsvarende butikker i Stavanger (1997) og Haugesund (1998) og i 2002 ble det bestemt at konseptet skulle endre navn. Valget falt på Kitch'n og det er siden den gang åpnet nye butikker i et stadig høyere tempo, og ved utgangen av 2015 har vi 110 Kitch'n-butikker. Vi har åtte flagship stores; Bogstadveien og Torggata i Oslo, Galleriet i Bergen, Kvadrat, Madla og Kilden i Stavanger, Moa i Ålesund og Amanda i Haugesund. Vi har også egen nettbutikk med stort utvalg.

Visjon

No. 1 på kjøkkenet

Merkevarer

Varekonsept: En dynamisk prosess for å kunne tilby riktig vare til riktig tid. Kitch'n fører mange kjente merkevarer, bl.a.: Aga, Aida, Bialetti, Bodum, Cacas, Cemo, Dolce Gusto, Eva Solo, Fiskars, Global, Hardanger Bestikk, Holmegaard, iittala, Joseph Joseph, Kitchen Aid, Le Creuset, Mac, Modern House, Nespresso, Peugeot, Poul Pava, Riedel, Rosendahl, Victorinox, Zyliss.

Produktene holder høy kvalitet og profil og er i hovedsak: Gryter og panner, kniver, bestikk, vin og barglass, kjøkkenglass, elektriske artikler til kjøkkenet, termo- og serveringskanner, krydderkverner, ildfaste former, serviser m.m.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Lindesnes

Opening hours

All Year
lø. 10:00–18:00
ma. ti. on. to. fr. 10:00–20:00
See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad