Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Search
Southern Norway Lindesnes & Mandal Mandal

TOOLS Øst, avd. Mandal

  • Marnaveien 19-21, Mandal
  • +47 38279100
  •  /  km From You
Overview

TOOLS er Norges ledende leverandør av varer og tjenester til håndverkere og industriarbeidere - en landsdekkende kjede som utstyrer håndverkere og industrien med forbruksmateriell og rekvisita.

Kjeden henvender seg til yrkesbrukere og samarbeider med noen av markedets ledende leverandører. TOOLS skreddersyr konsepter som passer like godt for store industribedrifter som for en lokal håndverker. TOOLS forretningsidé bygger på totaløkonomi gjennom effektiv distribusjon, korrekt informasjon og et bredt sortiment. Kjedesamarbeidet gir oss stordriftsfordeler og vi får tilgang til de beste løsningene som i dag finnes innenfor logistikk og informasjon i vår bransje.

Gjennom strategiske samarbeidsmodeller, nye IT-løsninger og bedre markedskommunikasjon vil TOOLS knytte enda tettere samarbeid mellom kjedemedlemmene og deres kunder. På den måten kan medlemmene fremstå som de mest profesjonelle samarbeidspartnere for industrien lokalt der den holder til. Selvfølgelig skal fortsatt ingen slå oss på produktbredde, konkurransedyktige priser og faglig kompetanse.


  • Last Updated:
  • Source: Turistkontoret for Lindesnesregionen

Opening hours

1. jan 2017 – 31. des 2017:
man tirs ons tors fre 7:00–16:00
See All
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad