Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Southern Norway Agder FLEKKEFJORD

Øvstefjellså Gård & Aktivitet Senter

  • Øvstefjellså 12, Flekkefjord
  • +47 91340785
  •  /  km From You
Overview

Velkommen til dette flotte feriehuset som er en del av idylliske Øvstefjellså Gård og Aktivitetssenter.

Hos Øvstefjellså Gård og Aktivitetssenter i Flekkefjord kan du bo i flotte omgivelser omringet av vakker natur. Feriehuset har alt du trenger av fasiliteter, i tillegg til en koselig peisestue og bar. Perfekt for hyggelige stunder etter en lang dag ute i frisk luft. Ellers kan huset også by på en koselig sommerstue med sittegrupper av kvalitetsmøbler og muligheter for spill og lek.

Huset ligger i et nydelig område med en fin, opparbeidet hage med plass til ballspill for hele familien. Det er sti ned til bryggeområdet hvor du finner gode fiske- og bademuligheter. Det er i tillegg en liten strand ved brygga som kan benyttes. Ved bryggeområdet finner du også sitteplass og grillmuligheter. Fra terrassene kan du nyte en flott utsikt og like i nærheten går det lama, hest og sau.

Ved ønske har du muligheten til å mate og være med på stell av dyrene. For den som ønsker å utforske området til fots er det flere merkede turstier i området, spør gjerne huseier om tips, og det er mulighet for å få guidede turer. Utleie av båter kano og kajakk. Vannski etter avtale.

Huset er også tilrettelagt for bevegelseshemmede med rampe ved inngangen og et tilrettelagt bad. 


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages