VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Southern Norway Agder KVINESDAL

Bekkereinan

  • Industrigata 11, Kvinesdal
  • +47 45467060
  •  /  km From You
Overview

Bønder fra Kvinesdal som ble selvlærte pølsemakere med ekte bondekost basert på våre lokale råvarer.

Mat fra bønder i Kvinesdal

Bønder fra Kvinesdal som ble selvlærte pølsemakere med ekte bondekost basert på lokale råvarer. Gourmet-grillpølser, spesial-burgere, spekeskinke, tørrmodnet biff, alt basert på lokale råvarer. Familiebedriften Bekkereinan AS startet i 2005 og har siden den tid servert mat til mange tusen fornøyde festivaldeltakere rundt i det ganske land. Bekkereinan er også navnet på området mellom tunet og bekken på Haugland gård, hvor det hele startet.

Andre spesialiteter
Ellers produseres det i pølsemakeriet på Åmot i Kvinesdal spesialiteter som grovhakket kjøttpølser (Fylkesprisvinner i "Smaken av Norge", 2010) og ekte smakfulle hamburgere. Grovmalt biffburger (kåret til beste festivalmat på Quart-07) grilles på gårdsgrillen i foccacia brød fra eget bakverk med hjemmelaget tilbehør.

Servering på Åmot
Bekkereinan reiser land og strand rundt på festivaler og markeder med sine produkter, men det også mulig å få en smakebit fra gårdsgrillen i egne serveringslokaler på Åmot.

Serveringshallen kan ta i mot opptil 60 gjester. Spisestedet er åpent på bestilling for grupper, og er et supert sted for selskap og fest. Det arrangeres også kurs i pølselaging og ølsmaking for grupper. Det serveres håndbrygget øl fra lokale produsenter og på menyen står blant annet pattegris, helgrillet gris eller andre godsaker fra gårdsgrillen.

 


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages