Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ab4be0ee567748fbeab4d
name: plugins_common_social_share (widget)
Farsund

Borshavn gjestehavn og bobil camp

I idylliske Borshavn finner du gjestehavn og bobilparkering, med kort vei til lista fyr og sykkeltraseen Vita Velo. Vær på utkikk etter Norges eneste kvinnelige vekter som ofte er å se i Farsund.

Helt ytterst på Lista halvøya finner du gjestehavn og bobilparkeringen Borshavn. Her kan du nyte herlige dager langs kaia med umiddelbar nærhet til fasiliteter og matbutikk. Det er kort avstand til aktivitetstilbud og severdigheter fra havna, like ved finner du blant annet Lista Fyr, sykkeltraseen Vita Velo og kyststien for å nevne noen

Borshavn gjestehavn og bobilcamp ligger ved et moloanlegg som skjermer fiskerihavnen mot havet. Havnen har kai, sanitæranlegg med toaletter og dusj, vaskemaskin og tørketrommel, samt bobiltømming. Gjester får også tilgang til wifi, vann og strøm. Det er 17 bobilplasser, og det er "førstemann til mølla" - prinsippet som gjelder. Det er ikke mulig å forhåndsreservere. 

På havneområdet finner du den sjarmerende Havnestua, der man har sittet i en mannsalder for å se på båtaktiviteten i havna. Et stort utvalg matvarer får du hele året på dagligvarebutikken like ved samt et gatekjøkken med kiosk og isdisk. I Vanse kan du virkelig oppleve det amerikanske Lista på Brooklyn Square og i Farsund finner du Norges eneste kvinnelige vekter og et større bysentrum. Vandring i Farsund by på sommeren, meld deg på her.

Pris: 250.- per døgn pr. båt og pr. bobil inkludert bruk av fasilitetene nevnt ovenfor. 

Betaling gjøres i Havneweb https://app.havneweb.no/gjestehavn/158/477

Velkommen til Borshavn!


Kilde: Lister Reiseliv

0

Borshavn gjestehavn og bobil camp

Sider du nylig har besøkt