Gjesdal
102
Byrkjedalstunet
Byrkjedal, Gjesdal, Dirdal
Christmas food
Local dishes
Local food
Norwegian cuisine
Byrkjedalstunet er kjent for god, tradisjonell norsk mat og serverer alt fra bondekost til gourmetmat.
Ved Byrkjedalstunet blir lokale mattradisjoner tatt vare på, og råvarene kommer i hovedsak fra lokale leverandører.
Fredag er bakedag. Da tilberedes brød på den gamle måten ut fra en oppskrift som har gått gjennom flere generasjoner. Brødene stekes i vedfyrt bakerovn som er plassert midt i kafeen. Ved nons-tider (ca. kl. 1300) er brødene som regel ferdig stekt og da er det anledning for gjester til å velge hvilket brød de vil kjøpe med seg.
Maten nytes i en særegen og lun atmosfære.
Ute på tunet går de tre Bukkene Bruse og to minigriser, som er til stor stas både for barn og voksne.
I tilknytning til restauranten er Lysstøyberiet med spennende utvalg av egenproduserte lys, gaveartikler, servietter og souvenirer.
Last updated: 01/16/2024
Source: Lister Reiseliv
Byrkjedalstunet