Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ab4be0ee567748fbeab4d
name: plugins_common_social_share (widget)

Flekkefjord

Elva Bistro Maritim Fjordhotel

WEEKENDTILBUD Nå blir det sprudlende stemning i Elva Bistro Kos deg hos oss med smakfulle småretter og forfriskende bobler. Ta med venner og kjente på en hyggelig boblelunsj på Maritim Fjordhotel. Vi starter opp 6.mars kl. 13:00 og byr på boblelunsj annenhver lørdag Meny+ 1 glass bobler, kr. 395,- Hver helg har vi dobbeltrom inkl.frokost til kr. 995,- For mer info og booking, tlf 38 32 58 00. Vi ønsker velkommen til hotellet på bryggekanten i Flekkefjord

WEEKENDTILBUD

Nå blir det sprudlende stemning i Elva Bistro Kos deg hos oss med smakfulle småretter og forfriskende bobler. Ta med venner og kjente på en hyggelig boblelunsj på Maritim Fjordhotel.

Vi starter opp 6.mars kl. 13:00 og byr på boblelunsj annenhver lørdag Meny+ 1 glass bobler, kr. 395,-

Hver helg har vi dobbeltrom inkl.frokost til kr. 995,-

For mer info og booking, tlf 38 32 58 00.

Vi ønsker velkommen til hotellet på bryggekanten i Flekkefjord

Elva har en spesiell plass i Flekkefjords historie. Elva som egentlig er en kanal der saltvann møter ferskvann. Maritim Fjordhotel har valgt å kalle opp bistroen sin etter denne kanalen som renner rett utenfor hotellvinduet.

På bryggekanten i bistroen kan man nyte den herlige brisen og lydene fra all aktiviteten som farer forbi. Den er både fantastisk og brutal denne flotte kanalen. På sommeren tøffer tre-snekkene forbi med ivrige sørlendinger som skal på fjorden og på høsten og vinteren truer den med høyvann og vil inn gjennom dørene våre. Men Flekkefjæringene elsker den. Den deler byen i to, gir rom for å skape noen av verdens beste padlere og ikke minst gir den utallige flotte sommerminner.

Maritim Fjordhotel vil gi deg en opplevelse i Elva Bistro som du sent vil glemme med fersk sjømat fra fjorden og en flott utsikt over elva og byen»

Åpningstider i Elva Bistro sommeren 2020:
Man - lør fra kl. 11.00 - 22.00, og lør-søn fra kl. 13.00 - 22.00. 

Hotellets bar har åpent alle dager fra kl. 13.00 - 02.00, alle rettigheter (aldersgrense i baren er 20 år).

Last updated: 03/26/2024

Source: Lister Reiseliv

Elva Bistro Maritim Fjordhotel

Sider du nylig har besøkt