Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ab4be0ee567748fbeab4d
name: plugins_common_social_share (widget)
Farsund

Farsund Bobilcamp Farøy

Parker midt i den vakre Farsund-skjærgården.

Bobilcampen ligger sentral plassert på Farøy, med utsikt over byen. Nærheten til sentrum gjør det lett å ta en spasertur gjennom Farsunds' gater, hvor du finner en rekke severdigheter, kafeer og aktiviteter.

Vi oppfordrer alle besøkende til å følge gjeldene råd om smittevern. Se Folkehelseinstituttet sine sider her.

Anlegget er helårsåpent, men det er ikke vannuttak i vintermånedene og inkluderer, vann, tømming og strøm. Om vinteren kan det være behov for brøyting før du kommer, send en e-post (post@rederiethotell.no) før du kommer.

Alle bobilgjester har tilgang til gjestehavnas to serviceanlegg som er plassert ved Gåsholmen og ved Verven båthavn. Her finner du sanitæranlegg med dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Serviceanleggene her er åpne i perioden mai-september.

Det er kun drop-in på Farsund Bobilcamp.

Bobilcampen er regulert med avgiftsparkering, 295 kr. per. døgn i perioden 15.03 - 31.10. I perioden 01.11 - 14.03 er prisen per døgn kr 100,- (priser 2021).  Betaling foretas på Vipps til 570077 Team Rederiet, merk med reg. nr.

Informasjon om betaling kan dere også finne på infoskiltene ved innkjørsel til bobilcampen. Strøm og vann er inkludert i prisen.

Kilde: Lister Reiseliv

0

Farsund Bobilcamp Farøy

Sider du nylig har besøkt