Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ab4be0ee567748fbeab4d
name: plugins_common_social_share (widget)

Farsund

TripAdvisor rating of 4

11

Farsund Gjestehavn

Farsund Gjestehavn er flere ganger kåret til Norges beste gjestehavn, og fikk utdelt prisen for årets båtkommune i 2023 av Kongelig Norsk Båtforbund.

Den som tar med seg båten sin til Farsund kan vente seg en flott opplevelse. Vekter Elin går havnerunder hver morgen mandag - lørdag, og forteller gjerne om byen og resten av kommunen i tillegg til å svare på eventuelle spørsmål som kan ha dukket opp. 

Inkludert i havneavgiften er wifi, tilgang til vann og strøm, sanitæranlegg med dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Havneavgiften er NOK 250,- pr natt, gratis å fortøye på dagtid.  

Betaling gjøres i Havneweb https://app.havneweb.no/gjestehavn/158/475

Vil du lære mer om Farsund og byhistorien? Bli med på vektervandring i Farsund på sommeren, les mer her

Farsund Gjestehavn ligger midt i sentrum av Farsund, og du har kort vei til butikker og restauranter i byen. Ønsker du å oppleve de vakre Listastrendene eller andre severdigheter i Farsund kommune, er en samlet oversikt over sykkelruter og utleiesteder her www.syklingifarsund.no.

Se en oversikt over spisesteder her, og en oversikt over butikker her.

Det er ikke mulig å reservere plass i gjestehavnen, men alle får plass. Vi kan ikke garantere en bestemt plass, her gjelder førstemann til mølla-prinsippet. 

For henvendelser angående sanitæranleggene ta kontakt med kommunen her

Last updated: 07/19/2023

Source: Lister Reiseliv

Farsund Gjestehavn

Sider du nylig har besøkt