Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Southern Norway Agder FARSUND

Farsund Gjestehavn

  • Gåsholmen, Farsund
  • +47 38382000
  •  /  km From You
Overview

Farsund Gjestehavn er flere ganger kåret til Norges beste gjestehavn. Vær på utkikk etter Norges eneste kvinnelige vekter som ofte er å se i Farsund.

Den som tar med seg båten sin til Farsund kan vente seg en flott opplevelse. Spør gjerne turistvertene hvis du lurer på noe, eller trenger tips om aktiviteter i Farsund.

Inkludert i havneavgiften er wifi, tilgang til vann og strøm, sanitæranlegg med dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Havneavgiften er NOK 250,- pr natt, gratis å fortøye på dagtid.  

Bli med på vektervandring i Farsund på sommeren, les mer her

Farsund Gjestehavn ligger midt i sentrum av Farsund, og du har kort vei til butikker og restauranter i byen. Ønsker du å oppleve de vakre Lista strendene eller andre severdigheter i Farsund kommune, har Turistinformasjonen i sentrum utleie av sykler. Bestill her www.syklingifarsund.no.

Se en oversikt over spisesteder her, og for en oversikt over butikker her.

Det er ikke mulig å reservere plass i gjestehavnen, men alle får plass. Vi kan ikke garantere en bestemt plass, her gjelder førstemann til mølla-prinsippet. 

For henvendelser angående sanitæranleggene ta kontakt med kommunen her. For spørsmål angående havnene ta kontakt med Farsund Havnevesen her.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages