Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ab4be0ee567748fbeab4d
name: plugins_common_social_share (widget)
Farsund
TripAdvisor rating of 4.5

85

Farsund Resort

Bestill

Opplev ekte sørlandsidyll på Farsund Resort. Et nytt ferieanlegg med høy kvalitet ligger idyllisk til innerst i Bjørnevågfjorden.

Farsund Resort er et feriesenter med høy kvalitet i Bjørnevåg, mellom Lyngdal og Farsund. Farsund Resort tilbyr overnatting i feriehus og leiligheter av meget høy kvalitet. Alle husene og leilighetene har en nydelig beliggenhet like ved sjøen i Bjørnevåg. Størrelsen på husene og leilighetene varierer med plass til 4, 6 eller 8 personer.

Hvert soverom i husene/leilighetene har eget bad, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr med 4 plater, stekeovn, kjøleskap, kaffemaskin og vannkoker. Stue med Parabol-TV og radio. Åpen stue/kjøkkenløsning. Husene har trådløst nettverk og alle husene og leilighetene er røykfrie.

Som gjest hos Farsund Resort kan du ta del i både rolige aktiviteter som minigolf, og aktiviteter med fart og spenning som volleyball. 

Stedets plasseringer byr naturlig nok på en mengde aktiviteter til sjøs. Du kan være med ut på havrafting, luftetur med RIB, båttur til Farsund by kombinert med vektervandring, båttur fra Bjørnevåg til Loshavn med innlagt guiding i uthavnen eller kanskje du ønsker å leie egen båt? Her finner du også en deilig badeplass og flotte turløyper. Hva med å ta seg en tur på Eventystien og opp til Utsikten og Lomtjønna. Resorten tilbyr også vinsmaking i sin vinkjeller.

Farsund Resort har også restaurant, bar, lounge, preppebu med sløye- og fryserom og lekeplass.
Stedet driver også med utstrakt kurs- og konferansevirksomhet.

Kilde: Lister Reiseliv

0

Farsund Resort

Bestill

Sider du nylig har besøkt