Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Search
Southern Norway Lister Hægebostad

Heddan Gard - Selskap og restaurant

  • Heddan, Hægebostad
  • +47 38348837
  •  /  km From You
Overview

Heddan Gard har egen restaurant og selskapslokaler med plass til 90 gjester og serverer mat basert på lokale tradisjoner med internasjonal vri. Åpent på bestilling hele året.

Kjøkkenet på Heddan Gard har en sterk lokal grunntone av tradisjoner, men med søreuropeisk aksent. Smakfulle og friske råvarer fra gardens egen produksjon eller området rundt. Åpent på bestilling hele året.

Restaurant og servering Heddan Gard serverer smakfulle måltider, frokost, lunsj og middag på ”Låven” etter avtale, både for boende gjester, for grupper, kurs og møter og selskap. Kjøkkenet på Heddan Gard lager mat basert på lokale mattradisjoner fra indre Agder. Betjeningen serverer, lager mat og tilrettelegger selskapet for deg, etter dine ønsker og behov. Kurs og konferanse Heddan Gard har møtelokaler med gratis Wi-Fi og prosjektor. Beliggenheten i nærheten av skogen gir en fin ramme rundt ditt arrangement, og muliggjør mange ulike aktiviteter i tilknytning til det faglige.  Aktiviteter for grupper Heddan Gard tilbyr skreddersydde opplegg for grupper i alle størrelse. Noen av aktivitetene er turer med guide, matlaging og vinsmaking.  Beliggenhet Heddan Gard ligger 40 kilometer fra Lyngdal/Kvinesdal.

 


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv

Opening hours

Jan 1 2017 - Dec 31 2017: Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun: 00:00 - 23:59
See All
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad