Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway SIRDAL

Heibergtunet Storevatn

  • Undergangen v/Rogaland Teater, Sirdal
  • +47 51840200
  •  /  km From You
Overview

Heibergtunet Storevatn består av 3 hytter som stammer fra den tiden Thv. Heiberg drev komersiell jakt for rikfolk i dette området.

Heibergtunet Storevatn er selvbetjente hytter (har proviant og matlagingsfasiliteter), som du kan leie av <a href="http://www.stavanger-turistforening.no/cabin.php?search_string=Heibergtunet&lo_id=&ca_owner=&ca_service%5B%5D=B&ca_service%5B%5D=S&ca_service%5B%5D=U&ca_type%5B%5D=D&ca_type%5B%5D=P" target="_blank"><font color="Blue">Turistforening</font></a> og her kan du overnatte både sommer og vinter (med unntak av jaktperioden, da disponerer Statskog en av hyttene). Sommerstid er den korteste veien fra Ådneram via Taumevatn (ca 19 km), men du kan også komme hit med utgangspunkt fra Håhedlar (Brokke-Suleskarvegen), eller sågar fra turisthyttene nord for Storevatn.

Alle hyttene er fullrestaurerte og fylt med spennende historier og bilder fra Heiberg perioden. Det er gode fiskemuligheter i området.

Vinterstid blir det kvistet løype fra Ådneram via Taumevatn fra begynnelsen av februar. Den minste hytten har fire køyer og tar kun en time å varme opp skulle du ankomme en iskald vinterdag!

Både Heibergtun og Taumevatn har nødtelefon installert.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad