Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Southern Norway Agder LYNGDAL

Jonas B. Lyngdal

  • Grøndokka 4, Lyngdal
  • +47 40438563
  •  /  km From You
Overview

I Lyngdal finner du Jonas B. midt i kulturens sentrum. Ikke bare ligger de i kulturhuset, de gjør også alt de kan for å spre litt italiensk og amerikansk matkultur til alle som kommer innom. Pizza med tynn, italiensk bunn eller kraftigere slik amerikanerne vil ha den. Men også mye annet.

Hos Jonas B. i Lyngdal finner du spennende retter som forhåpentligvis pirrer nysgjerrigheten din. Alle finner sin favoritt i menyen til Jonas B.

Kultur og god mat i skjønn forening
I Lyngdal finner du Jonas B. midt i kulturens sentrum. Ikke bare ligger de i kulturhuset, de gjør også alt de kan for å spre litt italiensk og amerikansk matkultur til alle som kommer innom. Pizza med tynn, italiensk bunn eller kraftigere slik amerikanerne vil ha den. Men også mye annet.

Men kultur er så mye mer - også hos Jonas B. Musikken, for eksempel. Nøye utvalgt, men av og til av det litt mer uforutsigbare slaget fra deres egen scene.

Alt er pakket inn i et lokale hvor det er lett å trives og der servitørene gjør sitt beste for at dere skal føle dere hjemme. Og bare så det er nevnt: Hvis noe skal arrangeres, feires eller noen skal gratuleres, og dere har behov for litt privatliv og ekstra god plass, så har de i samarbeid med kulturhuset egnede lokaler til slikt. Kjøkkenet og servitørene er signert Jonas B.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv

Opening hours

All Year
ma. ti. on. to. 11:00–22:00
fr. lø. 11:00–23:30
sø. 13:00–22:00
See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages