Unknown Component
civid: 585ab4be0ee567748fbeab4d
name: plugins_common_social_share (widget)

Kvinesdal

Knaben Kapell leilighet

Moderne leilighet i 2. etasje på Knaben Kapell i Gruvebyen. Overnatting til 8 pers.

Midt i gruvebyen på Knaben finner man Knaben Kapell. Kapellet fra 1936 har en leilighet i 2. etasje. Den ble renovert høsten 2011. Kapellet ligger like ved Knaben Landhandel. Innen kort avstand ligger Knaben museum og gruver, samt utallige turløyper. Det tar 5 min å kjøre til Knaben Alpinsenter.

Leiligheten har plass til 8 personer. Det er kombinert kjøkken og stue. Kjøkkenet er godt opprustet med barnestol, kaffetrakter, tekoker, oppvaskmaskin. Det er tv i stua, og parabol. Det er 4G internett på Knaben. Leiligheten blir varmet med elektrisitet.

Det er ett bad og tre soverom.
1 soverom med 2 køysenger
1 soverom med 1 køyseng
1 soverom med dobbel seng (2 enkle satt sammen)
Tørkerom har god plass til klær og sko

Ta med pute- og dynetrekk, samt laken.

Leie og bruk av selve kapellet:
Da kun innerste del av kapellet er vigsla kan resten av lokalene brukes til ulike arrangement. Ta kontakt for pristilbud.

Historisk:
Knaben kapell er en langkirke fra 1936 på Knaben i Kvinesdal kommune. Byggverket er i tre og har 80 plasser. Det er kirkegård ved kirken. Kyrkjetårnet står ved sida av kapellet nede på marka. Ovenpå kapellet var et lite husvære. Der skulle en av arbeiderene ved gruva få bo gratis mot å være pedell og kirketjener. 11. oktober 1936 var Knaben kapell vigsla.

Last updated: 04/03/2023

Source: Lister Reiseliv

Knaben Kapell leilighet

Sider du nylig har besøkt