Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Southern Norway Agder FLEKKEFJORD

Kongshamn Gjestgiveri

  • Reinferdalsveien 26, Kirkehamn, Flekkefjord
  • +47 46633659
  •  /  km From You
Overview

På Hidra i Kirkehamn ligger Kongshamn Gjestgiveri.

Kongshamn Gjestgiveri ligger på i Kirkehamn på Hidra. En liten idyllisk sørlandsperle utenfor Flekkefjord. Her finner man dagligvarebutikk, fiskemottak og små koselige butikker.

Leilighetene inneholder tre soverom hver, med to senger på hvert rom. Så mye som mulig av sjelen til huset ble tatt vare på under renoveringen. I begge leilighetene vil du derfor finne gamle tømmervegger, blondegardiner og deilige, duse pastellfarger fra en svunnen tid.

Ellers er det to bad i begge leilighetene, et velutstyrt kjøkken og en koselig stue. Utenfor huset er det et stort og solrikt fellesområde med flere
sittegrupper med utsikt til havnen i Kirkehamn og sjøen. I kjelleren er det felles vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel om man har behov for det.

Gjestehavn
Kongshamn Gjestgiveri er nabo til Isbua. Her er det en godt skjermet gjestehavn. Brygga kan ta imot både små og store båter på opptil 20 meter, og har alt av servicefasiliteter du skulle trenge.

Veibeskrivelse
Utgangspunkt: Kjør av E39 og følg Nordsjøveien (Rv 44) gjennom Flekkefjord og følg skilt mot Kvellandstrand. Her er det ferjeforbindelse til Hidra. På hverdager har ferja hele 33 ordinære avganger, se rutetabell her: ferjetabell

Ferjen tar ca. 10 min. På Hidra kjører du i ca. 5 min. før du tar av til høyre mot Kirkehavn. Kjør til du ser kirka, og videre forbi den til du kommer til du ser Kongshamn Gjestgiveri.

Kongshamn Gjestgiveri er ca 2,5 timer fra Kristiansand eller Stavanger (inkludert ferge) og ca 6,5 timer fra Oslo sentrum.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages