Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ab4be0ee567748fbeab4d
name: plugins_common_social_share (widget)

Kvinesdal

Kvinabadet

Kvinabadet er Kvinesdals nye svømmeanlegg som inneholder basseng, stupeanlegg, boblebad, vannrutsjebaner og terapibasseng. 

Kvinabadet ligger i Kvinesdal sentrum, rett ved siden av elva.

Her finner du et konkurransebasseng på 25 meter som holder 28 grader. Konkurransebassenget kan deles av etter behov. Svømmebassenget har HC-heis. Det er tribuner med kapasitet til nærmere 200 personer, som kan benyttes ved konkurranser og ellers når du vil ta en pause i badingen.

I svømmehallen finner du også et lite plaskebasseng for de aller minste, samt et boblebad innendørs, et boblebad utendørs (inne) og badstue med isvannsbøtte og dusj like ved. Garderobene er universelt tilpasset.

Stupeanlegget i Kvinabadet består av stupetårn på 5 meter fast, 3 meter fast og svikt og 1 meter svikt.

I Kvinabadet finner du Sørlandets lengste sklie på 63,3m med eget tidtakingssystem og en kort brattsklie på 4,1 meter rett ut i bassenget.

Kaféen i Kvinabadet, har sitteplasser både inne i svømmehallen, i resepsjonen og utendørs. Her tilbys enkle varmretter, frukt, is, diverse drikke og snacks. Her kan du også få god, sunn og rimelig frokost ved morgenbadingene. I tilknytning til kaféen er det en badebutikk, der du kan kjøpe håndklær, badetøy og badeleker.

Gratis P-plasser er på anviste plasser ved Kvinaparken eller på andre siden av Kvinabrua i sentrum. Offentlige toaletter knyttet til Kvinaparken og sentrum, vil være åpne i Kvinabadet fra tidlig om morgenen til seint på kvelden.

Terapibassenget er alltid åpent når det er publikumsbading. Bassenget holder 34 grader og har rullestolrampe.

Kvinabadet har andre åpningstider i skoleferier (sommer, høst, jul, vinter og påske). Se nettsiden for oppdatert informasjon.

Last updated: 01/05/2024

Source: Lister Reiseliv

Kvinabadet

Sider du nylig har besøkt