Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
Search
Southern Norway Lister Kvinesdal

Kvinesdal Kino

  • Vesterdalsvegen 3, Kvinesdal
  • +47 38358594
  •  /  km From You
Overview

Kvinesdal Kino er lokalisert i Kulturhuset som ligger i sentrum av Kvinesdal og disponerer storsalen, amfi med 256 plasser, og den flunkende nye kinosalen, amfi med 89 plasser og 10 luksusstoler med bord.

Storsalen har 256 plasser i amfi og er utstyrt med DOLBY DIGITAL lyd fra QSC. Digital projektor er en BARCO DP 2200 DLP (2K). Kvinesdal Kino har DOLBY DIGITAL 3D og briller lånes ut ved visning av 3D filmer. Kinoen viser i tillegg til film, direkte overføringer av operaforestillinger, musikaler, konserter, festivaler og sportseventer. Ellers er salen akustisk tilrettelagt for teater og konsertbruk.

Kinosalen har 89 plasser i amfi og luksusstoler med bord (10 stk.), love-seats og glidestoler med koppeholdere. Salen er utstyrt med DOLBY ATMOS lyd fra QSC, verdens beste kino lyd. Digital projektor er en BARCO DP (4K). Kan avspilles i 48 High Frame Rates (HFR) og DOLBY DIGITAL 3D. Briller lånes ut ved visning av 3D filmer. Kinosalen er også spesielt tilrettelagt for konferanser og møter.

Kvinesdal kino viser de nyeste filmene og har hele tiden et program som favner alle aldersgrupper, fra barn, ungdom og voksne. Ved store filmer viser vi film i begge saler og her vil vi kunne tilby 2D i den ene salen og 3D i den andre, der filmene kan tilbys i begge formater.

Kvinesdal Kino har Location kiosk der du får det beste kinosnopet, deilig kinosnacks, fruktdrikker og ikke minst gode tilbud som du vil sette pris på.

Se oppdatert program og kjøp E-billetter på: www.filmweb.no/kvinesdalkino


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv

Opening hours

1. jan 2017 - 31. des 2017: tirs ons tors fre lør søn 11:00 - 14:00
See All
Click to activate
Kvinesdal, Norway
The latitude and longitude
58° 19' 10" N / 6° 57' 29" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad