Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ab4be0ee567748fbeab4d
name: plugins_common_social_share (widget)
Farsund
TripAdvisor rating of 4.5

74

Lista Fyr

Bestill

Besøk Lista Fyr ytterst på Listalandet. Her finner du besøkssenteret for Lista Våtmarksområde, Lista Fuglestasjon og informasjonssenter/turistinformasjon.

Det 34 meter høye steintårnet ble for første gang tent 10. november i 1836. Etter 134 trappetrinn kan en nyte en fantastisk utsikt over Listahalvøya og havet. Ved siden av fyret er det kunstgalleri, informasjonssenter og ornitologisk stasjon.

Fyrområdet har åpent hele året, men selve fyrtårnet og informasjonssenteret har faste åpningstider i sommerhalvåret og i helgene resten av året.

Inne på informasjonssenteret på fyrområdet er det et hyggelig sitteareale, og mulighet for å kjøpe både is, lappekake, fyrets fiskesuppe som er lokalprodusert av Sjø og kaffe/te. 

Billett til fyrtårnet: 

Det er mulig å kjøpe eksuklusiv tilgang til fyrtårnet, les mer her

Sykkelutleie på Lista Fyr
Opplev vakre Lista fra sykkelsetet. Lista fyr har sykkelutleie med el-sykler, vanlige trø-sykler og barnesykler hele året. Bestill sykkel her .

Fyrferie på Lista
Det er mulig å overnatte i den tidligere assistenboligen ved Lista fyr. To nyinnredede leiligheter med sengeplass for inntil sju personer i hver bolig. Disse er fullt utstyrte og med fantastisk utsikt mot sjø og land, les mer her

Leilighetene ligger i den tidligere assistentboligen like ved fyret. Hver leilighet er på cirka 100 kvadratmeter, fordelt på to etasjer. Hver leilighet har også 2 bad med toalett. Ett av badene har dusj og vaskemaskin.

For mer informasjon om åpningstider, bestilling av fyrferie og priser - se hjemmesiden

Kilde: Lister Reiseliv

0

Lista Fyr

Bestill

Sider du nylig har besøkt