Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ab4be0ee567748fbeab4d
name: plugins_common_social_share (widget)
Farsund

Lista Surfing

Bestill

Prøv den råeste opplevelsen Nordsjøen har å by på.

Dra ut på sjøen i trygge rammer, opplev naturkreftene på kroppen og nyt den utrolige følelsen av å gli over vannet med naturen selv som motor. 
Sammen med Lista-strendenes uslåelige vind og bølgeforhold er gjengen i ListaSurfing klar for gi deg et realt adrenalin-boost! Med kurs, camps og utleie innen surfing, windsurfing og SUP har du et stort spekter å velge i, uansett værforhold, interesse og ambisjonsnivå. Erfarne og sertifiserte instruktører sikrer deg trygge rammer og de beste forutsetningene for action, moro og å lære noe nytt – så tett på naturkreftene det er mulig å komme. 

KORT OM LISTASURFING
---------
– kurs, camps og utleie i surfing, windsurfing, SUP

– 3 timers kursøkter

– alt utstyr inkludert

– sesong hele sommerhalvåret

Følg med på @LISTASURFING for neste kurs
--------
Surfing – vilt, vakkert og vått

“Only a surfer knows the feeling,” sies det. Det stemmer! Følelsen av å ri en bølge er så magisk at de fleste bare vil gjøre det igjen og igjen til armene faller av, omtrent. På kurs lærer du de grunnleggende teknikkene og det viktigste for å klare deg på egen hånd. Kursene holdes der bølgene er aller best, i supre nybegynnerforhold på en av Listas hvite, flotte, langgrunne strender. 

Windsurfing – alle strandløvers våte drøm
Er ikke bølgene der når dere vil ut i sjøen? Prøv windsurfing i stedet! Absolutt alle skulle windsurfe på 90-tallet. Tar du et kurs forstå du sikkert hvorfor du også – det er nemlig verdens gøyeste sport når det blåser om du gir det litt tid og lar deg rive med! Vi har simulator så du lærer det viktigste før du havner i sjøen og Soundboks på stranda som sørger for gode vibber. 

DETTE LÆRER DU

BØLGESURFING
–kontrollere og håndtere brettet på land og i vannet

– forflytte deg dit du vil, padle og ta en bølge

– reise deg, stå på brettet og surfe en bølge

WINDSURFING 
– dra opp rigg og styre brett med seilet

– krysse opp mot vinden, snu og seile dit du vil 

– øve inn alt på en simulator før du går ut i vannet

SUP – unike naturopplevelser for hele familien
Stand Up Paddling, forkorta SUP, er en av verdens raskest voksende aktiviteter til sjøs. Grunnen er at det er veldig enkelt å lære, passer for nesten alle aldre og aktivitetsnivåer, og gir deg en unik naturopplevelse. SUP gir deg nemlig ikke bare flott utsikt ut mot Listas hvite strender og majestetiske horisont. Høyden over vannet deg også en unik utsikt til naturen nede i sjøen! Se undersjøiske formasjoner, tareskog, sola glimre over sandbunnen og en og annen flyndre som piler av sted bortover bunnen!

Uansett hva slags brett du liker aller best å ha under føttene – med ListaSurfing kommer du garantert på bølgelengde med Nordsjøen. 


Kilde: Lister Reiseliv

0

Lista Surfing

Bestill

Sider du nylig har besøkt