Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Southern Norway Agder FLEKKEFJORD

Logbua i Åna-Sira

  • Strandaveien 7, Flekkefjord
  • +47 47617671
  •  /  km From You
Overview

Opplev vakre Åna Sira og dens ville natur. Sjøhus med beste beliggenhet og med utsikt ut til fjorden, havet og til de bratte fjellene.

Sjøhuset er bygget i 1935 og var opprinnelig et hus hvor en vasket og lagret fiskeredskaper. Huset ble totalrenovert av arkitekt i 2016 og har en meget høy standard.

Det er idag 5 doble soverom og 3 bad med SPA-dusjer.  Privat brygge og terrasse. Eiendommen er meget solrik. En kan fra huset oppleve en spektakulær solnedgang i havet.

1 etasje består av åpent kjøkken med spisebord for 12 personer, 2 soverom og bad 2 etasje består av stue, 2 bad og soverom 3 etasje består av stue og 2 soverom

Det er varme i gulv på alle bad. Hvert bad har Spa-dusj. Kjøkken med  kvalitets hvitevarer. Oppvaskmaskin, vaskemaskin og Satelitt TV.

Det er mulighet til å leie båt.

Vi kan organisere matevent for grupper. Vi har en lokal kokk som vil komme hjem til dere og tilberede en gourmet middag basert på lokale råvarer.

Dette er det perfekte sted for teambuilding for mindre firma.

Åna Sira har flere turstier. Vi kan anbefale dere å kombinere oppholdet med å gå turstien ut til Brufjellshålene og til Sandviga. 

Brufjell i Åna-Sira ligger 184 m.o.h. og har fantastisk utsikt over Listalandet. Fra toppen av fjellet går en merket sti ned til jettegrytene

Det er kun 17 km til Flekkefjord. Vi har lokal landhandel kun 5 minutters gange fra bolig.

For mer info se egen nettside og kontaktinformasjon. 


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages