Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ab4be0ee567748fbeab4d
name: plugins_common_social_share (widget)

Flekkefjord

TripAdvisor rating of 3.5

74

Maritim Fjordhotel

Book

Maritim Fjordhotel utgjør en sentral del av bybildet i Flekkefjord, og er et ideelt valg både i ferie- og forretnings sammenheng.

Maritim Fjordhotel i Flekkefjord tilbyr 46 hotellrom, moderne konferanserom, et bra kjøkken, flotte selskapslokaler samt en lounge og bistro med kanskje Flekkefjords beste beliggenhet. Fra hotellet er det gå-avstand til byens nisjebutikker og koselige gågater.

Maritim Fjordhotel er totalrenovert i 2019/2020.

Hotellets restaurant, Elva Bistro ligger idyllisk til ved elvebredden. Kokkene lager flotte retter basert på sesongens lokale råvarer. Elva Bistro har også egen brygge - et herlig sted å nyte et godt måltid. Like ved restauranten finner du hotellets bar og lounge.

Hotellets sentrale beliggenhet mellom Kristiansand og Stavanger er et flott utgangspunkt for opplevelser på Sørlandet. Her fristes det med spektakulær skinnesykling på den gamle Flekkefjordbanen, Brufjell – et av distriktets heteste selfie-spots, flotte badestrender på Lista eller hva med et besøk på Norges eldste fyr i Lindesnes? Mulighetene er mange!

Ønsker du fart og spenning kan du ta turen til Lista Adrenalinpark som har egen go-cart bane, flipside arena, ecape room og mye mer! Det er også havrafting tilgjengelig fra bryggen på hotellet, eller legg kajakken på fjorden å oppleve distriktets flotte skjærgård.

Last updated: 11/21/2023

Source: Lister Reiseliv

Maritim Fjordhotel

Book

Sider du nylig har besøkt