Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Lister Hægebostad

Merkede turløyper rundt Heddan Gard Gjestegard i Hægebostad

  • Laukrokveien 772, Heddan Gard, Hægebostad
  • +47 38348837
  •  /  km From You
Overview

Områdene rundt Heddan Gard Gjestegard har mange flotte turmuligheter.

Området rundt Heddan Gard Gjestegard passer utmerket for de som ønsker en fottur i et vennlig og mangfoldig natur- og kulturlandskap.

Det er 25 km merkete stier fordelt på 5 forskjellige turforslag. Stiene går i et vekslende landskap fra dalen opp til snaufjellet.

En merket sti på vel 1 kilometer med 6 informasjonstavler går forbi bygninger, murer og dyrkningsrøyser i nærområdet, som forteller historien om garden og minner om svunne tider. Stien er også tilrettelagt for bevegelseshemmede. 

Barnevandrerstien
Barnevandrerstien starter i Kvinesdal kommune vest i Vest-Agder, ved Årlia, og ender ved Bautaparken like ved Snartemo stasjon i Hægebostad. Heddan Gård er et naturlig stoppested og leverer pakker der transport og overnatting er organisert. 

Opplev de første 3 etappene av vandreturen Barnevandrerstien med Heddan Gard Gjestegard i Hægebostad som base. Hvert år fra 1830 til 1910 dro flokker med barn fra Vest Agders indre bygder til Kristiansand og storgårdene i Aust Agder for å arbeide. Barna, som var fra 7 til 15 år, måtte gå den lange turen på 15-20 mil. 

Om du velger én strekning eller hele, er dette en opplevelse for livet. Se mer informasjon om Barnevandrerstien med Heddan Gard Gjestegard som base.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad