Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
This social element is not currently supported on the China site. This warning will not show on the front end.
Search
Southern Norway Lister Farsund

Natur og Fritid

  • Fyrveien 6, Farsund
  • +47 38 70 67 50
  •  /  km From You
Overview

Vår styrke er ikke bare at vi har stort utvalg og god service, vår butikk er også drevet av folk med natur og fritidsinteresser. Vi gir deg derfor kvalifiserte råd enten du skal ha din første kikkert, teleskop, GPS eller trenger ulike typer feltutstyr Vi sørger også for at utstyret vi tilbyr, er det beste på markedet innenfor de forskjellige prisklasser.

Natur og Fritid AS er en butikk som selger kikkerter, håndbøker, plakater, fôrautomater og annet utstyr til deg som er glad i å være og oppdage naturen. En vesentlig del av salget går via nettbutikk og postordre, men butikken har valgt  å være på Lista fordi den er tilknyttet Lista Fuglestasjon og fordi det er spesielt mange tilreisende med fugleinteresse i området.

Butikken ble startet i 1996 og vi fikk nettbutikk med handlekurv allerede i 1998. Natur og Fritid er faktisk en av butikkene i landet som har lengst fartstid på nettet. Vi driver i dag nettstedene naturogfritid.no, kikkert.no og naturbokhandelen.no.

Natur og Fritid AS er eid av Norsk Ornitologisk Forening. Dette betyr at overskuddet av firmaets drift tilbakeføres til driften av foreningen. Butikken har gjennom mange år skaffet midler som har gjort det mulig å drive Lista Fuglestasjon. Natur og Fritid er en av få handelsbedrifter i Vestbygda. Handler du hos oss er du med å skape aktivitet i lokalsamfunnet og samtidig gi støtte til ideelle organisasjoner som driver foreningsvirksomhet, barne- og ungdomsarbeid og trekkfuglovervåking.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv

Opening hours

1. jan 2017 – 31. des 2017:
lør 9:00–13:00
man tirs ons tors fre 9:00–16:00
1. jan 2017 – 7. mar 2019:
lør 9:00–13:00
man tirs ons tors fre 9:00–16:00
See All
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad