Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Southern Norway Agder FARSUND

Reiseruten Route 8 i Farsund

  • +47 38382020
  •  /  km From You
Overview

Route 8 tar deg med på en reise rundt i Farsund og på Listalandet.

Reiseruten Route 8 går gjennom vakkert kulturlandskap i Farsund kommune. Her er det noe for alle. Ruten på rundt 43 kilometer strekker seg fra Torvet og bryggen i Farsund, gjennom Vanse og ut på Listalandet og fantastiske Lista fyr. 

På Route 8 kan du oppleve det meste av severdighetene kommunene har å tilby. Kulturelle innslag som Nordberg Fort, helleristningene på Penne, Hangar 45 og Festung Lista, Lista naturmuseum og så mye mer. Gallerier, kunst, det Amerikanske Lista, historie og flott natur er noe av det som kan tilbys langs reiseruten.

For de yngre og fartsinteresserte kan Lista Aktiv med aktiviteter som yoga, SUP, kajakk og brettseiling være av interesse. I tillegg til Lista Adrenalinpark og Flipside med skating, paintball og go-kart.

I tillegg, og ikke minst, kan området friste med unike lokale produkter, mat, økologiske grønnsaker og spennende butikker. Området har i tillegg et stort utvalg av restauranter, kafeer, puber og overnattingssteder. Nærheten til sjøen gir fantastiske muligheter for bading, soling, fisking, vannsport og friluftsliv.

Route 8 trenger ikke nødvendigvis oppleves i bilen. Den er også feiende flott på sykkelsetet. 98 % av turen er asfaltunderlag og relativt flatt. Noe vindutsatt vil det være, men turen kan med fordel sykles i den retningen at man får vinden i ryggen ved kysten.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages