Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ab4be0ee567748fbeab4d
name: plugins_common_social_share (widget)
Lyngdal
TripAdvisor rating of 4

199

Rosfjord Strandhotell

Bestill

Rosfjord Strandhotell ligger innerst i Rosfjorden i Lyngdal, med Sørlandsbadet som nærmeste nabo. Hotellet egner seg ypperlig for barnefamilier.

Bli med inn til Sørlandets hyggeligste badehotell. Kom vekk fra hverdagens tidstyver og slapp av. Nyt omgivelsene, maten og hverandre.  Når du bor på Rosfjord Strandhotell har du praktisk talt stranda for dine føtter med det samme du går ut døra. Den lange sandstranda med badebrygge er perfekt for lange, late stranddager. Her kan ungene leke i sanda, bade og fange krabber. En liten vandring på den koselige promenaden langs stranden fører blant annet til badelandet Sørlandsbadet.  

Det familievennlige hotellet tilbyr mange aktiviteter både for barn og voksne. Her kan du bade på stranda og fra badebrygga, klatre, spille fotball eller minigolf, leke på lekeplassen ute eller i det morsomme lekerommet i kjelleren. I skoleferiene har hotellet en super aktivitetsmeny med aktiviteter både for barn og voksne. Når du bor på hotellet har du gratis inngang i Sørlandsbadet. 

Hotellet har både vanlige dobbeltrom og familierom, flere rom har flott utsikt over stranden og egen terrasse. Her finnes også flere leiligheter som alle vender ut mot havet, disse passer for 4-8 personer.  

På Rosfjord Strandhotell spiser du godt når du er på ferie. Frokosten er inkludert i prisen på hotellrom, og du kan kjøpe lunsj og middag i hotellets egen restaurant. På Rosfjord lager de mat etter sesong og tilgjengelighet. De er glade i lokalforankret mat og benytter seg villig av Sørlandets rike spiskammers.

Kilde: Lister Reiseliv

0

Rosfjord Strandhotell

Bestill

Sider du nylig har besøkt