Unknown Component
civid: 585ab4be0ee567748fbeab4d
name: plugins_common_social_share (widget)

Lyngdal

TripAdvisor rating of 4

193

Rosfjord Strandhotell

Book

Rosfjord Strandhotell ligger innerst i Rosfjorden i Lyngdal, med Sørlandsbadet som nærmeste nabo. Hotellet egner seg ypperlig for barnefamilier.

Det familievennlige hotellet tilbyr mange aktiviteter både for barn og voksne. Her kan du leie båt, bade på stranda og fra badebrygga, klatre, spille fotball eller minigolf, leke på lekeplassen eller i det morsomme lekerommet i kjelleren. I skoleferiene har hotellet en super aktivitetsmeny med aktiviteter både for barn og voksne.

Når du bor på hotellet har du gratis inngang i Sørlandsbadet som ligger like ved.

Hotellet har totalt 67 rom, der 54 av disse var nye sommeren 2008. Rommene som vender ut mot havet har terasse med flott utsikt over fjorden og stranda.

På Rosfjord Strandhotell spiser du godt når du er på ferie. Frokosten er inkludert i prisen, og du kan kjøpe lunsj og middag i hotellets egen restaurant. Rosfjord Strandhotell er med i Sørlandets Matmanifest og serverer mat basert på lokale råvarer så langt det er mulig. Her kan du også bo i leiligheter som passer for 4-8 personer med mulighet for selvhushold.

I tilknytning til hotellet finner du også Rosfjord Familiecamping med plasser for bobil/caravan og teltplasser. Her er også noen enkle campinghytter til utleie i sommermånedene.

Last updated: 08/11/2023

Source: Lister Reiseliv

Rosfjord Strandhotell

Book

Sider du nylig har besøkt