Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Lister SIRDAL

Sirdal Huskyfarm

  • Runtleneset, Sirdal
  • +47 38371862
  •  /  km From You
Overview

Sirdal Huskyfarm er med sin unike atmosfære et ypperlig spisested for store anledninger.

La deg begeistre når hundene gyver løs over hvite vidder. Finn roen i den fullstendige stillheten du møter på fjellet. Bli med på spennende snøaktiviteter, alt tilpasset og tilrettelagt ditt nivå og dine ønsker. Etter dagens aktiviteter anbefaler vi vinterspa! Å synke ned i varme badestamper med stjernehimmelen som tak er en perfekt avrunding på en opplevelsesrik dag.

Sommeren byr på lune padleturer på stille fjellvann, bueskyting, leirdueskyting og klatring. Eller du kan nyte en dag med sjelefred og fiskestang. Hundekjøring er forresten et tilbud også på sommerstid.

Sirdal Huskyfarm har kanskje Sirdals triveligste selskapslokaler. Her fokuseres det på lokale matvarer, kultur og tradisjoner. Huskyfarmens kokk kommer opprinnelig fra Sveits, noe som gjenspeiles i den gode maten som serveres. Sirdal Huskyfarm har ro og stillhet. Gjestene får være i fred for alle andre forstyrrelser og har det privilegium å være de eneste gjestene som vertskapet har ansvar for. Sirdal Huskyfarm har utendørs badestamper og vedfyrt badstue, en aktivitet som passer perfekt før et bedre måltid.

Kun forhåndsbestilling og grupper.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad