Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ab4be0ee567748fbeab4d
name: plugins_common_social_share (widget)

Sirdal

Sirdal Resort

Book

Velkommen til hjertet av Sirdal! Midt mellom Stavanger og Kristiansand finner du våre komfortable leiligheter og hytter i umiddelbar nærhet til en rekke aktiviteter for hele familien både på sommeren og vinteren. Vi har 25 leiligheter og 1 hytte som passer for hele familien så vel som par.

Lokalisert midt i skibakken i Sirdal Skisenter og rett ved vår klatrepark Høyt & Lavt Sirdal finner du våre 25 leiligheter og utleiehytte.  Leilighetene er utstyrt med et hybelkjøkken, en koselig liten sittekrok i tillegg til bad og dusj. Vi tilbyr leiligheter i forskjellige størrelser, både dobbeltrom, familierom, og XL leiligheter med to soverom og plass til hele familien. Hytta passer for familier på 6 til 8 personer. 

Sirdal Resort har nær beliggenhet til flere oppmerkede langrennsløyper og urørt natur. I tillegg finnes en rekke muligheter rett utenfor dørene. På vinterstid er skisenteret åpent hver eneste dag. I skianlegget vårt finner du stolheis, restaurant, skiutleie, skiskole, to barneområder, to kafeer og kveldskjøring. 

Sirdal Resort har også nær beliggenhet til Kjerag og flere fotturer. På sommerstid er klatreparken vår Høyt & Lavt Sirdal åpent i helger og hele fellesferien. Med 6 løyper, 7 Zip-liner og 43 elementer som byr på glede og utfordringer til alle uansett alder. Rett ved klatreparken har vi også en badestrand, et hav av fiskemuligheter, kanopadling, vannpark og Mountain Cart.

Mountain Cart er en de sommeraktivitetene vi tilbyr, hvor du blir dratt opp i en trehjulssykkel til toppen av heisen og renner i tilrettelagte løyper ned igjen. En spennende aktivitet for hele familien!

Restauranten som ligger lokalisert rett ved siden av leilighetene følger skisenterets åpningstider på vinteren og klatreparkens åpningstider på sommerstid, og her får du nydelig lokalprodusert nybrent kaffe, flere lunsj og middagsretter til store og små.

Last updated: 11/21/2023

Source: Lister Reiseliv

Sirdal Resort

Book

Sider du nylig har besøkt