Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
Search
Southern Norway Lister Farsund

Sykkelutleie Farsund

  • Torvgaten 2, Farsund
  • +47 38382115
  •  /  km From You
Overview

I sommermånedene er det mulig å leie sykler fra Farsund Fjordhotell. Få tips til sykkelturer og ruter fra Farsund Turistinformasjon.

I sommermånedene er det mulig å leie sykler fra Farsund Fjordhotell. Få tips til sykkelturer og ruter fra Farsund Turistinformasjon. Farsund og Lista halvøya byr på en variasjon av sykkelruter fra de enkle på flat Lista til de mere utfordrende turer bl.a. opp og over til Herad via Bøensbakken på smalle grusveier.

Sykkeutleie 
Sykler og sykkelhjelmer kan leies på Farsund  Fjordhotell for en rimelig pris. Kontakt turistinformasjonen på Torvgaten 2 for gode ideer til sykkelturer. Her kan du også kjøpe sykkelkartet med flere gode ruter.

Sykkeltur
En tur som varmt kan anbefales er turen fra Strømmen bro, inn Framvaren og opp Bøensbakken til Sande/Herad. Videre herfra kan kan man ta den gamle hovedvei videre rundt og komme tilbake til Hanesund. Veien opp Bøensbakken er den opprinnelige vei som forbandt Farsund med Herad og resten av «fastlandet». Veien blev bygget i perioden 1899 – 1904 og var i bruk helt inntil 1965. I dag er det en flott turvei med en flott utsikt over Farmvaren fjord.
 
En annen tur er å sykle ut til de mange flotte strendene her på Lista. Der finner du mange turstier og kilometervis av flotte hvite sandstrender.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
Click to activate
Farsund, Norway
The latitude and longitude
58° 5' 42" N / 6° 48' 13" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad