Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Lister Kvinesdal

The Bølgen & Moi Hotel Utsikten - Kurs og konferanse

  • Utsikten, Kvinesdal
  • +47 38358800
  •  /  km From You
Overview

Med våre 7 fleksible konferanserom, har The Bølgen & Moi Hotel Utsikten plass til små og store møter, kurs og konferanser.

The Bølgen & Moi Hotel Utsikten er et topp moderne hotell med gourmetrestaurant, stor konferanseavdeling, 7 møterom, kunstsenter og golfpark.

De tilrettelegger hele opplegget fra mat og drikke, til foredrag, aktiviteter, underholdning, møteledelse, teambuilding og møteledelse.

Alle møterom har naturlig dagslys og er utstyrt med prosjektor, flipover, notatblokker og penner samt gratis trådløst internett. Det er en selvfølge at alt det siste innen tekninsk og audiovisuelt utstyr er på plass.

Hotellet har 85 rom, hvorav 24 er suiter med fullt utstyrt kjøkken. I tillegg kan du overnatte i leiligheter for 4, 6 eller 8 personer, eller rom med enklere standard til en rimeligere pris. Flesteparten av rommene har utsikt.

Hotellet setter sin ære i å følge opp alle arrangementer, både i planleggingsfasen under gjennomføringen og med evaluering i etterkant. Spørr etter forslag til spennende arrangementer og opplevelser, det være seg i kombinasjon med ansattesamlinger, møter, teambuilding, møter, kurs eller konferanser.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad