Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Lister Kvinesdal

The Bølgen & Moi Hotel Utsikten Restaurant

  • Utsikten, Kvinesdal
  • +47 38358800
  •  /  km From You
Overview

Kjøkkensjefen på The Bølgen & Moi Hotel Utsikten Restaurant elsker å overraske og begeistre! Kontakt dem for å booke din "pling i bollen opplevelse".

Restauranten på The Bølgen & Moi Hotel Utsikten i Kvinesdal ønsker å gi deg en opplevelse hvor rammene rundt måltidet er preget av kunst, vin og smak. Menyen består av nøye utvalgte retter som er prøvd og tilpasset lokalmiljøet og tilreisende.

I tillegg til À la carte meny og buffet, kan du bestille en skreddersydd "pling i bollen opplevelse". Kanskje du feirer bryllupsdag, bursdag eller rett og slett ønsker å imponere dine gjester?

Bølgen & Moi har blitt et kjent og kjært merkenavn som stadig flere forbinder med kvalitet og matglede. De startet i 1995 med en visjon om å gi gjesten en opplevelse inspirert av samspillet mellom mennesker, mat, vin og kunst.

Kortreiste matleverandører til restauranten

Bekkereinan er lokale bønder fra Kvinesdal med egenprodusert gårdsmat. Hjemme på Haugland gård har de lenge hatt sin egen gris – en sjelden populasjon norsk griserase og eneste av sitt slag; "Svart Dalagris" som de kaller den. Om sommeren beiter grisene i gammel eikeskog, eller urterikt fjellbeite i Auster dalen – her i den vakre bygda Kvinesdal. Kombinasjon av rase, foring og levemåte gjør Svart Dalagris til noe helt unikt og egner seg best som råvare i utsøkte produkter, bla. vellagret Bekkereinskinke.

I Kvinesdal ligger Norges eneste produsent av piggvar; Stolt Sea Farm. Lokalisert på Øyesletta kan du sitte i restauranten med utsikt til "hjemstedet" til piggvaren du har på tallerken. Mer kortreist kan det nesten ikke bli.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad