Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
Search
Southern Norway Lister Kvinesdal

Torvløbakkan Gård

  • Haddeland, Kvinesdal
  • +47 38354720
  •  /  km From You
Overview
Details

Norsk Gårdsmat på sitt beste. Flere spesialiteter, elg, bever med mer. For grupper etter forhåndsbestilling.

Torvløbakkan Gård er en levende gård med tradisjonsmat i høysetet. Her brukes kun lokale råvarer og oppskrifter, og maken smaker fantastisk!. Serveringslokalet og storstova er innredet i gammel stil med antikviteter og møbler fra begynnelsen av 1900-tallet.

Gården er i drift, og det er fullt mulig å få hilse på noen av de mange dyrene som holder til her. På gården finnes også gårdsbutikk med salg av lokal mat, husflid, håndverk og kunst.

Torvløbakkan Gård tilbyr også matkurs.Vi har to selskapslokaler på garden, Villaen og Stova. Disse to bygningene er forbundet til hverandre gjennom en stor uteterrasse med flotte sitteplasser om sommeren.

Vi har tatt i mot grupper med alt i fra 4 til 70 personer, men det egner seg kanskje aller best til selskaper på 10 til 40 mennesker.

Serveringslokalet vårt, Villaen, sto ferdig i 1998. Det er bygget på samme sted som det første fjøset på garden sto. Her foregår det meste av matserveringen enten det er stående bufeet eller fatservering.

Etter et godt måltid er det hyggelig å trekke seg litt tilbake i avslappende omgivelser, og dette behovet blir imøtekommet i Stova. Denne gardens storstue sto ferdig i 2005 og er flittig brukt. Interiøret består av gamle, håndlagede, ny-restaurerte møbler, samt elementer og gjenstander fra tidligere tiders gardsliv. Stova har også egen bar med alle rettigheter. Her kan du sitte foran gruvas åpne flamme og nyte en kaffe, konjakk, kake eller hva du måtte ønske.

Ulike selskaper har ulike behov i forhold til disse to lokalene. Noen har som nevnt middag i villaen og kaffe, konjakk og kake i Stova. Andre har møte/konferanse i Stova og går over til Villaen for lunsj/middag.

Vi skreddersyr etter deres ønsker.

Gården er medlem av NBG - Norsk Bygdeturisme og Gardmat.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv

Plenlegg reisen

Reiseinformasjon
  • Bussparkering

Taste Norway

Lokalmat
  • Lokal mat
Restauranter og kafeer
  • Skjenkebevilgning
  • Lokale matretter
Click to activate
Kvinesdal, Norway
The latitude and longitude
58° 29' 2" N / 7° 1' 17" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad