Unknown Component
civid: 585ab4be0ee567748fbeab4d
name: plugins_common_social_share (widget)

Farsund

Trunken Department Store

Besøk Trunken, en butikk utelukkende fylt med amerikanskinspirert interiør, klær og masse godteri og matvarer fra Amerika.

Trunken åpnet sine dører på Thanksgiving 25. november 2004. Deres ønske var å starte noe annerledes, noe folk kunne føle tilhørighet til.

Bedriften ønsket et navn som kunne bety noe spesielt. Trunken var en kjær ting som minnet om reisen og tingene som kom med tilbake i den. Vareutvalget vårt skal derfor gjenspeile dette, med både ting, følelser, smak og lukt.

Det er viktig for oss at Trunken ikke bare skal være en butikk. Men også et sted hvor mennesker bringes sammen, kan dele minner og gode stunder. Derfor finner du også en del ting i butikken som ikke er til salgs. Som er minner om ulike ting.

Trunken er en gjennomført amerikanskinspirert butikk beliggende på Brooklyn Square i Vanse. Når man åpner døren til butikken er det som å komme til USA. Her finner du amerikanske møbler, matvarer, godteri, te, lys, tøy og interiør bare for å nevne noe.

Ta deg tid og la øyene friste, det er sjeldent man kommer tomhendt ut av butikken. Hjertelig velkommen til oss på Trunken!

Last updated: 06/26/2023

Source: Lister Reiseliv

Trunken Department Store

Sider du nylig har besøkt