Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac4c5c539df76cdbfe573
name: plugins_common_social_share (widget)

Risør

Bobilparkering Risør sentrum

Sentrumsnær bobilparkering på Tjenna i Risør hele året.

Risør kommune vil ha mer besøk og ønsker alle bobilturister velkommen til byen. Det er tilrettelagt parkering for bobiler på oppmerkede plasser på Tjenna, som ligger 5 minutter gåavstand til Risør torv. Det står skiltet til Tjenna fra hovedveien ned mot sentrum (FV 416).

Risør kommune tilbyr byens gjester å parkere bobilen på Tjenna for 300,- kr. per døgn (pris 2021). Applikasjonene "EasyPark" og "Risør Parkering" kan benyttes. 

Det er fri tilgang til strøm fra søyler på parkeringsområdet. Her er også vannslange og søppeldunker. Fra juni 2021 er det tømmetank.

Nærmeste offentlige toalett er i Havnegata 8. Serviceanleggene i Strandgata (ved Happy Time), og ytterst i Strandgata (ved Akvariet) er åpne i sommerhalvåret, mai til og med august. Her kan du dusje, benytte vaskemaskin og tørketrommel for en liten sum.

Dersom det er fullt på parkeringsplassen på Tjenna, tilbyr Risør kommune gratis parkering for bobiler ved Risørhallen, 15 minutter gåtur fra sentrum. Det er skiltet til Risørhallen (fv. 3454, langtidsparkering).

Last updated: 08/09/2023

Source: Risør Turistinformasjon

Bobilparkering Risør sentrum

Sider du nylig har besøkt