Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac4c5c539df76cdbfe573
name: plugins_common_social_share (widget)

Kvinesdal

Knaben Camping

Book

Knaben Camping tilbyr 36 oppstillingsplasser for campingvogner/bobiler, sentralt beliggende i den gamle gruvebyen på Knaben. Alle plassene har uttak for strøm. Fellesrom og serviceanlegg med dusjer/toalett/vaskemaskin finner du like ved.

Campingplassen ligger i den historiske gruvebyen, like bak Knaben Landhandel. Det er plass til 36 vogner. Her er kort vei til ski/tur-løyper, museum og butikk. Det er om lag 2,5 km til alpinanlegget.

Kr. 250,- pr. døgn inkl. strøm, wi-fi og bruk av sanitæranlegg. Det er fritt fram for gjester å finne en ledig plass nær sikringsboksene. I påsken vil det bli brøytet fortløpende ved behov.

Camping/bobil-gjester ordner egen plassering og betaler via faktura. Finn faktura i postkassen i bua midt på campingplassen. Her er også kode til wi-fi, og nøkkel til sanitæranlegg.

Har du spørsmål?
Kontakt: Jens Eftestøl, Knaben Gård, tlf. 90 21 26 89.

Gjestfriheten er stor på Knaben Camping. Skulle du ha praktiske spørsmål kan sikkert “naboen” hjelpe hvis Jens ikke svarer på telefonen.

Knaben ligger øverst i Kvinesdal, ved overgangen til høyfjellet. Naturen er vårt viktigste tilbud til våre gjester. Her finner du flott turterreng med merkede stier. Om vinteren kjøres det opp ca 30 km med skiløyper. Knaben Alpinsenter tilbyr alpinbakke med flere nedfarter av varierende vanskelighetsgrad. Her finner du også kafeteria/selskapslokaler med alle rettigheter. På Knaben Landhandel får du kjøpt dagligvarer samt masse annet.

Last updated: 03/26/2024

Source: Lister Reiseliv

Knaben Camping

Book

Sider du nylig har besøkt