Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac4c5c539df76cdbfe573
name: plugins_common_social_share (widget)

Arendal

Merdø Kro

Etter en rusletur på vakre Merdø, er det deilig å kunne ta en pause på Merdø Kro. Det serveres både enkle retter og noe kaldt, eller varmt, å drikke.

Merdø Kro på idylliske og bilfrie ferieøya Merdø i Arendals vakre skjærgård serverer sultne besøkere enkle retter gjennom hele skolens sommerferie fra kl 12 til 18. 

Bad på stranda, besøk Merdøgaard museum eller ta en rusletur på øyas smale stier til Gravane, Loshytta og til rullesteinstranda på sørsida og se over til Torungene fyr. Etterpå er det deilig å få sette seg på Merdø Kro og få mat og drikke servert av hyggelige verter.

Det er mulig å reservere bord og bestille selskaper (da har de egen meny som sendes på forespørsel) opp til ca 80 personer i sommerhalvåret (ute i telt). Resten av året tar de imot selskaper inne til både høstfester, julebord og vårfester (max ca 30 personer).

De har også planer om arrangementer utover vanlig åpningstider i sommer, dette blir annonsert på Facebook-siden Merdø Kro
I kiosk-kafeen er det slag av vafler,  pølser, brus og is. I utekafeen er det daglig servering av kremet fiskesuppe m/foccaciabrød, i tillegg kan menyen variere litt fra dag til dag (noen dager pizza, paella, kibbeling+++). De serverer øl fra eget mikrobryggeri i tillegg til øl fra Arendal bryggeri og selvfølgelig vin og har ellers alle rettigheter mht alkoholservering.

Utenom høysesongen:

Dersom fergene kjører, holder de åpent helger fra slutten av mai og i juni frem til skoleferien (lørdag og søndag kl 12-18). Dette blir annonsert på Facebook-siden til Merdø Kro

Sjekk rutetider til de to fergeselskapene som anløper Merdø:

M/S Merdø's rutetider - Trau og Pellærn's rutetider t/r Merdø

Last updated: 01/16/2024

Source: Arendal Turistkontor

Merdø Kro

Sider du nylig har besøkt