Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac4c5c539df76cdbfe573
name: plugins_common_social_share (widget)

Arendal

Sykkelutleie i Arendal

Lei en sykkel og opplev de mange naturskjønne områdene rundt Arendal.

Skattkammeret i regi av Kirkens Bymisjon leier ut sykler  på Torvet 3. Det er drop-in, og ikke mulig å reservere sykler. Første mann eller kvinne til mølla.

Åpningstider skattkammeret 2023:

Juni:  tirsdag, onsdag og torsdag 12:30 – 15:30

Juli til medio august: tirsdag og torsdag 12:00 – 15:00

Endringer i åpningstider annonseres på Facebook.

De leier fortsatt ut sykler når de har kapasitet.

Priser sykkelutleie 2023:

Kr 200,- pr. døgn

Kr 500,- Torsdag til Tirsdag

Kr 700,- En uke

For mer informasjon stikk innom Skattkammeret  på Torvet 3. De har dessverre ikke mulighet å ta på seg sykkelreparasjon. I åpningstiden kan de treffes på tlf. 465 41 262.

Elektriske sykler til leie:

TrollPark Hove
For leie av elektrisk stisykkel med guide, sjekk ut TrollPark Hove.

Sykkelsport AS
Der har de fulldempede el-sykler som leies ut etter avtale. Priser per sykkel er fra kr 600,- døgnet eller kr 1200,- for en helg, der man henter Fredag og leverer Mandag. Husk legitimasjon og hjelm! Syklene kan fint brukes til tur på asfalt, men de viser dere gjerne til Tungvekteren som er et av de flotte sti-nettverkene vi har i nærheten. Se syklene her. De vil veldig gjerne at du ringer dem på telefon 37 02 39 60 og booker sykkelen i GOD tid før du trenger den, minst en uke eller mer.

*Skattkammeret drives av Kirkens Bymisjon. De tilbyr utstyr for sommeraktiviteter og vinteraktiviteter. Alt fra sykler, snowboard, alpint, langrenn, slalåm, skøyter, telt, hengekøyer, fiskestenger, etc. Tilbudet er gratis for barn og unge. For voksne (18 år) betaler du en billig leie for utstyret.

Bazar Bruktbutikk er en butikk drevet av Kirkens Bymisjon med deltakere i språk- og arbeidstrening fra Arendal voksenopplæring. Vi selger brukte klær til voksne og barn, fritidstøy og sko mm. Denne butikken drives i samarbeid med Kirkens Bymisjon Arendal. All salgsinntekt går uavkortet til Kirkens Bymisjon sitt arbeid i Arendal.

Last updated: 01/09/2024

Source: Arendal Turistkontor

Sykkelutleie i Arendal

Sider du nylig har besøkt