Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac4c5c539df76cdbfe573
name: plugins_common_social_share (widget)

Arendal

TripAdvisor rating of 4.5

279

Thon Hotel Arendal

Book

Thon Hotel Arendal ligger sentralt i Arendal, med kort vei til shopping, Pollen og Arendal Kulturhus.

Thon Hotel Arendal er et moderne sentrumshotell som ligger sentralt ved bryggekanten i Arendal. Det er kort vei fra hotellet til shopping, Arendal Kulturhus og andre attraksjoner i Arendal. Hotellet kan også arrangere møter og konferanser. Om sommeren har hotellet ekstra fokus på barnefamilier. 

Mat og drikke på hotellet
Etter oppussingen har hotellet fått et flott serveringssted med tilhørende lounge på toppen av hotellet med en takterrasse med utsikt. Her kan opptil 145 personer bespises samtidig. Hotellet tilbyr sine overnattingsgjester en prisvinnende frokost inkludert i prisen.
Hotellets à la carte restaurant er en Egon Restaurant på gateplan i forbindelse med hotellet. Egon byr på en variert meny med et stort utvalg av småretter og hovedretter.

Bugnende frokostbuffet
Mandag - fredag 06.30 - 10.00
Lørdag - søndag 07.30 - 11.00


Aktiviteter og ting å gjøre ved hotellet
Hotellet ligger i Arendal sentrum, og er et godt utgangspunkt for å utforske byen og resten av Sørlandskysten. Her kan du spille golf, reise på båtturer, bade og fiske. I tillegg er det kort vei fra vårt hotell til butikker, restauranter, uteliv og Arendal Kulturhus.

Konferanser
Det finnes 6 møterom. Det største tar inntil 110 personer. Antall til bespisning kan være opp til 145. I tillegg består det et samarbeid med Kino1 og Restaurant Egon som gjør at kapasiteten kan tredobles ved behov.

Internett: Gratis trådløst internett er tilgjengelig i hele hotellet.
Booking: For beste tilbud se thonhotels.no/arendal
Hotellet har 4 rom tilpasset rullestolbrukere.

Fokus på miljø
Thon Hotel Arendal er sertifisert som Miljøfyrtårn, og er klimapartner i FN-byen Arendal. Målet med FN-by Klimapartner er å støtte og stimulere til miljøsatsing og miljøprofilering hos sentrale og utviklingsdrivende aktører på Sørlandet, på en måte som næringslivet selv etterspør.

Last updated: 04/12/2024

Source: Arendal Turistkontor

Thon Hotel Arendal

Book

Sider du nylig har besøkt