Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Children at Epledalen Lyngdal Norway Children at Epledalen Lyngdal Norway
Credits
Children at Epledalen Lyngdal Norway.
Photo: Adam Read @ Visit Sørlandet
Campaign
Partner
Ad

Ferie for barnefamilier i Lyngdal

Barnefamilier kjeder seg ikke i Lyngdal. Vannmoro året rundt i badelandet Sørlandsbadet, aktiviteter for barn på Rosfjord strandhotell og kanoutleie.

Filmer fra Lyngdal

Dyrskue Lyngdal Norge 2016

Vandringstur på Skrelia Lyngdal norge

Lyngdal har mange aktiviteter for hele familien

 

Sørlandsbadet: Sett personlig rekord i vannsklia

I badelandet Sørlandsbadet kan hele familien kose seg i det våte element året rundt. Her er det alltid 30 grader i vannet. Sjekk hvem i familien som er kjappest ned den 60 meter lange sklia, eller utfordre hverandre til å hoppe fra femmeteren. 

I badelandet finner dere også barnebasseng, strømkanal, bølgebasseng og et stort idrettsbasseng. Velværebassenget med varmtvann er åpent for voksne, pluss barn under tre år. Her finner dere også kaldkulp og ulike badstuer. 

Sørlandsbadet turpark: Tema-turløyper og utendørs treningspark 

Sørlandsbadet turpark er et naturområde med aktiviteter for hele familien. Velg mellom tre forskjellige turløyper med ulike temaer dere kan lære mer om: livet i fjæra, tresorter og flyttsteiner fra istiden. Dere kan grille på egne bålplasser. Den spreke familien kan legge ut på sykkelturer av ulik lengde og tyngde. 

Du finner også en utendørs treningspark til fri bruk. Barna er velkommen til å leke med treningsapparatene som står rett foran Rosfjord strandhotell. 

Rosfjord Strandhotell: Krabbefiske og volleyball

På Rosfjord Strandhotell kan dere nyte livet på en finkornet sandstrand, fiske krabber, dra på fisketur, dykke, spille fotball eller strandvolleyball. Dere finner barnevennlig meny, lekerom i kjelleren, stor lekeplass ute og aktiviteter i alle ferier. 

Billetten til badelandet Sørlandsbadet, kun en liten spasertur unna, er inkludert i romprisen på Rosfjord Strandhotell. Like ved hotellet ligger Sørlandsbadet turpark, med mange aktiviteter. 

Kvavik camping: Kano og badestrand 

Kvavik camping har utleie av kanoer og båter, så barnefamilier kan nyte båtlivet på sjøen i Lyngdalsfjorden. Kvavikstranda ligger rett ved familiecampingen. Campingplassen har både fotballbane og lekeplass med apparater. Dere finner et friområde rett i nærheten, og bare 300 meter fra campingen er det blant annet merket tursti. 

 

Kultur, sykkelutleie, fotball, marked, barnas dag 

En gang hver sommer arrangeres Barnas dag i Lyngdal sentrum, med masse aktiviteter og underholdning. Lyngdal cup er en fotballturnering for barn som er moro for hele familien å se på. Sykkelutleie er tilgjengelig fra Sørlandsbadet. Liker du å fiske? I Lyngdal er det mange flotte steder å fiske.

Tingvatn, aktiviteter, kunst, kultur

I åpningstiden kan du låne utstyr til aktiviteter på eigehand som pil og boge, vikinganes sjakkspel, kubbespel osb. I Vikingteltet kan du prøve vikingklede og lære meir om vikingane sitt levesett. Kafeen har enkel kortreist mat og museumsbutikken er full av spanande bøker og gåveartiklar. Ute har me gratis elektronisk guide til mobil eller nettbrett. -Er du heldig finn du kanskje ein av dei forsvunne myntane til Kong Knut (diplom til borna)! Organiserte aktivitetar til faste tider kvar helg sumartid. Då kan du lære meir om historiske leiker, få guida tur i Bygdemuseet og den gamle skulestova mv.

 

 

Rosfjord Strandhotell Lekerom
Credits
Rosfjord Strandhotell Lekerom.
Photo: Rosfjord Strandhotell
Credits
Rosfjord Strandhotell Lekerom.
Photo: Rosfjord Strandhotell

Lekerom i Rosfjord Hotell

hotellplassen kan barna bolte seg på en stor lekeplass eller på den langrunne sandstranden. Innendørs har vi et stort lekerom for de minste, biljard og spillerom med dart, flere brettspill og playstation, filmrom med HD projektor og bra lyd.

Lyngdal Inn lekerom
Credits
Lyngdal Inn lekerom.
Photo: Lyngdal Inn
Credits
Lyngdal Inn lekerom.
Photo: Lyngdal Inn

Lekerom i Lyngdal inn

Hos Lyngdal Inn skal både voksne og barn trives. Derfor har vi et eget lekerom for barn opptil 10 år. Her kan de leke og ha det gøy mens du spiser en bedre middag. Barn under 4 år må ha med seg følge, og all lek skjer på eget ansvar. Kjører du langs E-39 og skulle gjerne tatt en matbit på en kafeteria i Lyngdal? Kom til oss.

Children on Kvavik beach Lyngdal Norway
Credits
Children on Kvavik beach Lyngdal Norway.
Photo: Peder Austrud @ Visit Sørlandet

Barna koser seg på Kvavikstranda

Credits
Children on Kvavik beach Lyngdal Norway.
Photo: Peder Austrud @ Visit Sørlandet
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad