Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Children at Epledalen Lyngdal Norway Children at Epledalen Lyngdal Norway
Credits
Children at Epledalen Lyngdal Norway.
Photo: Adam Read @ Visit Sørlandet
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Når barna er fornøyde, har de voksne det bra

Barnefamilier kjeder seg ikke i Lyngdal. Vannmoro året rundt i badelandet Sørlandsbadet, aktiviteter for barn på Rosfjord strandhotell og kanoutleie er bare noen av mange familievennlige aktiviteter i Lyngdal. 

Filmer fra Lyngdal

Dyrskue Lyngdal Norge 2016

Vandringstur på Skrelia Lyngdal norge

Lyngdal har mange aktiviteter for hele familien

 

Sørlandsbadet: Sett personlig rekord i vannsklia

I badelandet Sørlandsbadet kan hele familien kose seg i det våte element året rundt. Her er det alltid 30 grader i vannet. Sjekk hvem i familien som er kjappest ned den 60 meter lange sklia, eller utfordre hverandre til å hoppe fra femmeteren. 

I badelandet finner dere også barnebasseng, strømkanal, bølgebasseng og et stort idrettsbasseng. Velværebassenget med varmtvann er åpent for voksne, pluss barn under tre år. Her finner dere også kaldkulp og ulike badstuer. 

Sørlandsbadet turpark: Tema-turløyper og utendørs treningspark 

Sørlandsbadet turpark er et naturområde med aktiviteter for hele familien. Velg mellom tre forskjellige turløyper med ulike temaer dere kan lære mer om: livet i fjæra, tresorter og flyttsteiner fra istiden. Dere kan grille på egne bålplasser. Den spreke familien kan legge ut på sykkelturer av ulik lengde og tyngde. 

Du finner også en utendørs treningspark til fri bruk. Barna er velkommen til å leke med treningsapparatene som står rett foran Rosfjord strandhotell. 

Rosfjord Strandhotell: Krabbefiske og volleyball

På Rosfjord Strandhotell kan dere nyte livet på en finkornet sandstrand, fiske krabber, dra på fisketur, dykke, spille fotball eller strandvolleyball. Dere finner barnevennlig meny, lekerom i kjelleren, stor lekeplass ute og aktiviteter i alle ferier. 

Billetten til badelandet Sørlandsbadet, kun en liten spasertur unna, er inkludert i romprisen på Rosfjord Strandhotell. Like ved hotellet ligger Sørlandsbadet turpark, med mange aktiviteter. 

Kvavik camping: Kano og badestrand 

Kvavik camping har utleie av kanoer og båter, så barnefamilier kan nyte båtlivet på sjøen i Lyngdalsfjorden. Den lange sandstranda Kvavikstranda ligger rett ved familiecampingen. 

Campingplassen har både fotballbane og lekeplass med apparater. Dere finner et friområde rett i nærheten, og bare 300 meter fra campingen er det blant annet merket tursti. 

 

Kultur, sykkelutleie, fotball, marked, barnas dag 

En gang hver sommer arrangeres Barnas dag i Lyngdal sentrum, med masse aktiviteter og underholdning. Lyngdal cup er en av Sørlandets største fotballturneringer for barn. Bli med å heie på de håpefulle og opplev mange av Lyngdals kule og morsomme aktiviteter utenfor fotballbanen.

En fin måte å oppleve Lyngdal på er fra sykkelsetet. Sykkelutleie er tilgjengelig fra Sørlandsbadet og her finner du sykler i flere størrelser. Liker du å fiske? I Lyngdal er det mange flotte steder å fiske, både i sjøen, i vann og i lakseelva Lygna

Tingvatn Fornminnepark og besøkssenter

I åpningstiden kan du låne utstyr til aktiviteter på egenhånd som blant annet pil og bue, vikingenes sjakkspill og kubbespill. I Vikingteltet kan du prøve vikingklær og lære mer om vikingene sitt levesett. I kafeen  serveres enkle småretter og museumsbutikken er full av spennende bøker og gaveartikler.

Utendørs kan du prøve deg på en gratis guidet tur på området med elektronisk guide til mobil eller nettbrett. Er du heldig finner du kanskje en av de forsvunne myntene til Kong Knut og da vanker det diplom til barna. 

På Tingvatn er det organiserte aktiviteter til faste tider hver helg gjennom sommeren. Da kan du lære mer om historiske leker og bli med på guidet tur i Bygdemuseet og den gamle skolestua.

 

 

Rosfjord Strandhotell Lekerom
Credits
Rosfjord Strandhotell Lekerom.
Photo: Rosfjord Strandhotell

Rosfjord Strandhotell Lekerom

Credits
Rosfjord Strandhotell Lekerom.
Photo: Rosfjord Strandhotell

Lekerom i Rosfjord Hotell

hotellplassen kan barna bolte seg på en stor lekeplass eller på den langrunne sandstranden. Innendørs har vi et stort lekerom for de minste, biljard og spillerom med dart, flere brettspill og playstation, filmrom med HD projektor og bra lyd.

Lyngdal Inn lekerom
Credits
Lyngdal Inn lekerom.
Photo: Lyngdal Inn

Lyngdal Inn lekerom

Credits
Lyngdal Inn lekerom.
Photo: Lyngdal Inn

Lekerom i Lyngdal inn

Hos Lyngdal Inn skal både voksne og barn trives. Derfor har vi et eget lekerom for barn opptil 10 år. Her kan de leke og ha det gøy mens du spiser en bedre middag. Barn under 4 år må ha med seg følge, og all lek skjer på eget ansvar. Kjører du langs E-39 og skulle gjerne tatt en matbit på en kafeteria i Lyngdal? Kom til oss.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad