Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Sommer hele året i Sørlandsbadet

Family in jacuzzi at Sørlandsbadet
Jacuzzi at Sørlandsbadet.
Photo: Peder Austrud, Visit Sørlandet
Ad

I 11 år har Sørlandsbadet gledet badende gjester i alle aldre. Beliggenheten helt innerst i Rosfjorden i Lyngdal er perfekt for et badeland. Bygget ligger mellom to campingplasser og Rosfjord Strandhotell, kun to kilometer fra Lyngdal sentrum. Her er det kort vei fra flere destinasjoner i vestre del av Sørlandet. 

Sørlandsbadet er et komplett aktivitetshus. I tillegg til badeland med svømmebasseng, bølgebasseng, motstrømskanal, sklier og barnebasseng har Sørlandsbadet en egen velværeavdeling og treningssenter.

Avtale med flere overnattingsteder

Sørlandsbadet har avtale med flere overnattingssteder i nærheten, slik at nå du booker overnatting får du også gratis inngangsbillett til Sørlandsbadet. 

Følgende overnattingssteder er med på ordningen:

Har du hytte i Lyngdal eller nabokommunene, får du spesialpris på sesongkort i Sørlandsbadet. Sesongkortet varer fra påske til høstferien.

Vårens vakreste eventyr

- På Sørlandsbadet åpner sommeren til påske, sier Atle Homme som er daglig leder ved Sørlandsbadet. 

- Vi pleier å kalle påska for "vårens vakreste eventyr", for da åpner vi uteskliene ved Sørlandsbadet. Egentlig er det litt gøy hvis det fremdeles ligger litt snø igjen til påske. Det blir litt ekstra kult når det ligger snø på anlegget og man må løpe gjennom snøen i badetøy på vei opp igjen til terrassen. 

Saltos badeøy

Maskoten Salto har fått sin helt egne badeøy innerst i Rosfjorden og den er selvfølgelig formet som en sel. På badeøya finner du et lite plaskebasseng med lekestativ og sklier for de minste barna. På toppen av stativet et det en stor bøtte som samler opp vann og tømmes over stativet og henrykte barn med jevne mellomrom. 

Det er også her på badeøya de store uteskliene ender opp. Disse åpner som nevnt til påske, mens resten av badeøya åpner i juni. 

Skinner sola er det helt nydelig å finne seg en solstol på badeøya. Her kan man slappe av mellom slaga og kose seg med en slush eller en is. 

Møt maskotene Salto og Selma

I helger og ferier kan du møte maskotene Salto og Selma i Sørlandsbadet. De to selene danser Sørlandsbadet-dansen ved bølgebassenget og går rundt og hilser på barna etterpå. Noen ganger dukker de også opp på forskjellige arrangement rundt om i distriktet. 

Sørlandsbadet

Sørlandsbadet ligger innerst i Rosfjorden i Lyngdal. Her finner du både badeland og treningssenter.

Ingen grunn til å droppe treninga i ferien

I treningssenteret på Sørlandsbadet kan du kjøpe drop-in billett til treningsstudio eller ble med på en av de faste saltimene. 

Liker du best å trene ute, kan du hente turark i resepsjonen. Turforslagene passer for både gåturer, løpeturer og sykkelturer, og mange av dem er tilpasset for barnevogn eller rullestol. 

Langs strandpromenaden mellom Sørlandsbadet og Rosfjord Strandhotell finner du også utendørs treningsapparater. 

Trening med vektstang på Sørlandsbadet
Sørlandsbadet.
Photo: Sørlandsbadet

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad