Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Lister Kvinesdal

The Bølgen & Moi Hotel Utsikten Kvinesdal

  • Utsikten 1, Kvinesdal
  • +47 38358800
  •  /  km From You
Overview
Details

Bo på The Bølgen & Moi Hotel Utsikten Kvinesdal med vakker utsikt over fjorden, kunstsenter og golfbane like ved.

Nye Utsikten Hotell åpnet i mai 2008, og er et flott og helhetlig produkt som er lokalisert innerst i Kvinesdal i Vest-Agder. I 2015 tok Trond Moi over driften og hotellet byttet navn til "The Bølgen & Moi Hotel Utsikten Kvinesdal".

Rommene:
Hotellet har 85 rom, hvorav 24 er suiter. Alle gjesterom er røykfrie og har senger med herlige Jensen-madrasser, kaffe- og te-fasiliteter samt gratis trådløs Internet.

Suitene har balkong og fullt utstyrt kjøkken. Hotellet har flere handikap tilpassede rom. De fleste av rommene byr på en flott utsikt over Kvinesdal og Fedafjorden.

Kurs og konferanse:
Utsikten Hotell har plass til små og store møter/konferanser. Hotellet har 8 fleksible konferanserom og tilrettelegger hele oppholdet fra mat og drikke, til foredrag, aktiviteter, underholdning og møteledelse. 7 møterom har naturlig dagslys og alle er utstyrt med prosjektor, flip-over, notatblokker og penner samt gratis trådløs Internet. Det er en selvfølge at alt det siste innen teknisk og audiovisuelt utstyr er på plass.

Selskap og arrangement:
Utsikten Hotell, med sine store vinduer, flotte utsikt og fleksible lokaler, danner en helt spesiell ramme rundt de fleste selskaper og sosiale arrangementer. Profesjonell service i kombinasjon på vårt fokus på lokale delikatesser og kortreist mat gjennom ”Listers Kjøkken” gjør Utsikten Hotell til et godt valg for små og store grupper enten du skal feire jubileum, fødselsdag, konfirmasjon eller bryllup. I storsalen på Utsikten kan det dekkes til fest for inntil 150 personer. Benyttes restauranten i tillegg, kan det dekkes for inntil 250 gjester.

Golf:
Hotellet ligger like ved siden av Utsikten Golfbane, som ble kåret til Norges vakreste golfbane i 2007.

Kunstsenter:
Hotellet ligger også i tilknytning til Utsikten Kunstsenter, og har mange spennende installasjoner og utstillinger.

Hvordan komme hit:
Østfra tar man av fra E18 rett etter bomstasjonen på Kvinesheia, og følger Nordsjøvegen ca 15 minutter. Vestfra tar man av mot Kvinesdal etter Flekkefjord og kjører Nordsjøvegen forbi Kvinesdal sentrum mot Lyngdal. Utsikten Hotell er et åpent møtested, en fleksibel arena der alt ligger til rette for gode opplevelser og godt arbeid.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv

Generelt

Tilgjengelighet
  • Tilpasset bevegelseshemmede

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Restaurant/café

Planlegg reisen

Tjenester
  • Kjæledyr tillatt

Taste Norway

Restauranter og kafeer
  • Frokost
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad