Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Women outside corner shop in Risør Women outside corner shop in Risør
Credits
Shopping in Risør.
Photo: Peder Austrud, Visit Sørlandet
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Shopping i Risør er god, gammeldags handel

I Risør får du oppleve den gode, gammeldagse handelen, med skattejakt i spennende, små butikker i de hvite trehusene.I nisjebutikkene, som Risør fremdeles har veldig mange av, finner du mange eksklusive og trendy varer du ikke får tak i andre steder. Ja, i Risør har selv kjedebutikkene særpreg. Her er noen av butikkene:
Women inside art shop Villvin in Risør
Shopping
Peder Austrud, Visit Sørlandet
Women with shopping bags in front of white houses
Shopping
Peder Austrud, Visit Sørlandet
Women with lots of cases of strawberries
Shopping
Peder Austrud, Visit Sørlandet
Women trying in hats in Risør
Shopping
Peder Austrud, Visit Sørlandet
Ad

Noen av butikkene i Risør

Embla design

Du kan kjøpe smykker i sølv og emalje som blir produsert i kjelleren under smykkeverkstedet Embla design i Storgata. Blant de særpregede produktene med egen design finner du smykker der en av byens attraksjoner, Branntårnet, er håndmalt på hvert anheng.

Galleri Villvin

Du finner et stort utvalg av kunsthåndverksartikler i både keramikk, glass, tekstil, metall og tre i Galleri Villvin  i Kragsgata. Produktene er håndlaget av over hundre profesjonelle kunstnere fra Norge og nabolandene.

Lille Hvite Interiør 

Hvis du leter etter et et stort og spennende utvalg av møbler, belysning, tekstil, kjøkkenartikler, lys og spesielle gaveartikler, er interiørbutikken Lille Hvite Interiør i Storgata stedet for deg. Butikkeierne importerer varene selv.

Kortreist Lykke 

Du skaffer deg både kortreist mat, kunst, kaffe og hjemmebakte lefser og munker på butikken Kortreist Lykke i Kragsgata. Munker er en spesialitet som virkelig gir deg den søte smaken av Risør.

Ths. Juells eftf.

Båtfolk, enten de driver med tre eller plast motor eller seil, strømmer til Ths. Juells eftf. i Strandgata. Her får du også utstyret til fisketuren. Butikken leier ut båter med påhengsmotor i sommersesongen og har bilutleie hele året.

Sport 1

Du får sportsklær og sportsutstyr hos Sport 1 på Torvet. Familiebedriften er bedre kjent lokalt som «hos Willy». Butikken selger også sin egen kleskolleksjon, som heter «Risør». Klærne er selvsagt populære som suvenirer.

Lindstøl Libris

Du kan boltre deg i en egen maritim avdeling på bokhandelen Lindstøl Libris i Krags gate. Avdelingen har et enormt utvalg av spesiallitteratur og sjøkart, som seg hør og bør i en sjøfartsby.

Knudsen Jernia

Den lille jernvareforretningen på hjørnet heter Knudsen Jernia, og butikken har vært en institusjon i Risør helt fra 1857. Her finner du alt som trengs til hus, hage og bygging, og grillutstyr er en spesialitet i den sjarmerende forretningen. 

Risør By

Selskapet Risør By AS jobber for næringen i Risør og arrangerer sammen med byens butikker og næringsdrivende flere årlige arrangementer. 

Credits
Hand made boat in a Risør store Norway.
Photo: Adam Read @ Visit Sørlandet
Credits
Risør watchman.
Photo: Adam Read, Visit Sørlandet
Credits
The wooden houses in Risør.
Photo: Adam Read @ Visit Sørlandet

Parkering i Risør

Risør har avgiftsbelagt parkering både i og utenfor sentrum, men også områder der du kan parkere gratis. Bobilparkering finner du på Tjenna og ladepunkter for elbil finnes flere steder. Det er egne satser for parkering i sommermånedene.

Oversikt over parkeringsplasser og -regler i Risør

×
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad