Skip to main content
Unknown Component
civid: 585abc21c539df76cdbfe192
name: plugins_common_social_share (widget)

Risør

Hytte ved Nesodden Brygge i Risør (Risørhytte)

På Nesodden Brygge utenfor Risør kan du leie store komfortable hytter med sjøutsikt, med plass til 8-10 personer, inkludert motorbåt.

Nesodden Brygge ligger innerst i Sørfjorden, like utenfor Risør. Herfra er det kun 10 minutter med bil til Risør sentrum.

Hytteområdet på Nesodden Brygge er omgitt av vakker natur og fantastisk skjærgård og hyttene ligger på solrike tomter. På Nesodden Brygge har du sjøutsikt fra stue og terrasse og om sommeren går ikke solen ned før halv ti om kvelden. Det er kun en kort spasertur til bryggene, sandstrendene og flotte naturområder med turmuligheter. Du kan kjøre bil helt frem til hyttene. 

Hyttene er 95 kvadratmeter og har 3-4 soverom, loftstue, 2 toalett, dusj, oppvaskmaskin, vaskemaskin, komfyr, kjøl / frys, micro-ovn, kaffetrakter og tv. Det er plass til 8-10 personer pr. hytte. Noen hytter har også badekar, DVD, radio og 4G/fiber bredbånd. Gode, komfortable senger sørger for god søvn under oppholdet. Hyttene har store terrasser med utemøbler og grill. Det følger båt med til de fleste hyttene, men du kan også leie båt dersom båt ikke følger med hytta. 

Vi formidler en rekke hytter derfor vil beliggenhet, fasiliteter og båt/motortyper variere noe fra hytte til hytte.

Last updated: 11/21/2023

Source: Risør Turistinformasjon

Hytte ved Nesodden Brygge i Risør (Risørhytte)

Sider du nylig har besøkt