VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Southern Norway Agder VEGÅRSHEI

Langøya badeplass

  • Raudsandmoveien 40, Vegårshei
  • +47 37170200
  •  /  km From You
Overview

Langøya er en fin badeplass som ligger ved innsjøen Vegår. Her er gode parkeringsmuligheter, og fint å sette ut båten. Plassen er universelt utformet, med fiskebrygge og toalettbygning med vann og strøm.

På Langøya var det tidligere skole, og skolehuset brukes i dag til kretslokale. Plassen rundt skolehuset er et romslig friområde som er egnet til ballspill og andre aktiviteter. Området ned mot vannet er perfekt for soling og bading, og her er en fin, langgrunn sandstrand som egner seg svært godt for barnefamilier.

Om du parkerer på Langøya er det flere fine sandstrender i nærheten, alle i gangavstand fra kretslokalet. Her har man muligheter til å finne små strandperler der trivselsfaktoren er stor!

Langøya ligger ca. 18 km fra Vegårshei sentrum, nordover mot Nes, man kan følge skilting mot Færsnes gjestegård. Det er grusvei et stykke langs Vegår før du kommer til Langøya. Det er ikke skiltet inn til Langøya med noe form for badeplass-symbol, men rett etter at man er ferdig med grusveien, står det skiltet inn til Rausandmoen. Ta inn her, så finner man Langøya etter noen hundre meter.

Badeplassen ble oppgradert i 2016 og framstår ny og innbydende. I tillegg til et flott strand- og oppholdsområde, er det bygd en stor grillbu, og det er lagt ut flytebrygge,


  • Last Updated:
  • Source: Risør Turistinformasjon
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages