Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Risør

Risør Events

  • Solsiden 8, Risør
  • +47 94796900
  •  /  km From You
Overview

Risør Events AS tilbyr friluftsaktiviteter, konserter og store festarrangementer, og henvender oss til både enkeltpersoner og grupper.

Risør Events AS har som formål å skape gode opplevelser for folk i alle aldre. Vi tilbyr friluftsaktiviteter, konserter og store festarrangementer, og henvender oss til både enkeltpersoner og grupper.

Vi holder til i Risør, og tar med oss de beste verdiene denne lille, vakre sørlandsbyen står for: Kvalitet, profesjonalitet, åpenhet, vennlighet og varme. Først og fremst ønsker vi å bruke Risør-området som arena. Vi er veldig stolte av byen vår, og mener at kombinasjonen av et nydelig småbymiljø, en avslappet atmosfære, en herlig kystnatur og et solrikt klima er ganske unik i Norge. For å sitere byens legendariske vekter, John Thomas Axelsen: “Hadde jeg ikke vært fra Risør, hadde jeg vært flau!”

Det betyr imidlertid ikke at vi vil begrense våre aktiviteter til Risør og nærmeste omegn. Vår visjon er at vi etterhvert skal være operative i hele Norge – men alltid med “Risør-kvalitet” som vårt spesielle varemerke.


  • Last Updated:
  • Source: Risør Turistinformasjon
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad