Skip to main content
Unknown Component
civid: 585abc21c539df76cdbfe192
name: plugins_common_social_share (widget)

Risør

TripAdvisor rating of 3.5

154

Sørlandet Feriesenter

Sørlandet Feriesenter er en fire stjerners familiecamping rett ved Sandnesfjorden, midt mellom Trehusbyen Risør og Øyperlen Lyngør.

Hos Sørlandet Feriesenter i Risør kan du overnatte i hytter eller på campingplass. Det er oppvarmede basseng, båtutleie, kafe, butikk, lekeplass, hoppepute, ballbinge, beachvolley, minigolf, badestrand mm.

Hytter: Mange hytter til leie. De fleste med dusj/wc, utsikt til fjorden og fullt utstyrt kjøkken. Alle størrelser og prisklasser. Fra ett til fem soverom.

Camping: Sørlandet Feriesenter har egne bobilplasser, komfortplasser, vanlige plasser og ett helt eget teltområde. Det er to moderne sanitæranlegg på feriesenteret. Begge har egne familierom, barneavdeling og campingkjøkken.

Basseng: Bassenganlegget er raskt blitt meget populært. Et flott oppvarmet utendørsbad med tre basseng. To store og ett eget barnebasseng. Alle oppvarmet og åpne fra første helgen i juni og frem til midten av august.

Båter: Det finnes også en egen båthavn og gjestehavn på stedet. Utleie av motorbåter, kanoer og kajakker. Sørlandet Feriesenter er et godt utgangspunkt for båtturer til Risør, Lyngør og den praktfulle skjærgården. Gjerne kombinert med en fisketur.

Landlig Lykke Spiseri: Sørlandet Feriesenters egen kafe/restaurant har a la carte, pizza og take-away. Åpen fra nest siste helg i juni til og med andre helg i august.

Sommerbutikk: Selger melk, brød, rundstykker, grillmat og ellers det meste man trenger på feriekjøkkenet.

Flott turområde med turmål som Jettegrytene på Sild og Hisåsen med flott utsikt utover Skagerak. For barn og evig unge er der også lekeplass, stor hoppepute, ballbinge, minigolf, beachvolley, bordtennis, fussball og mere til.

For de som reiser med firbeinte venner har Sørlandet Feriesenter egen hundedusj.

Last updated: 03/26/2024

Source: Risør Turistinformasjon

Sørlandet Feriesenter

Sider du nylig har besøkt