Skip to main content
Unknown Component
civid: 585abc21c539df76cdbfe192
name: plugins_common_social_share (widget)
Gjerstad
TripAdvisor rating of 5

25

Trehyttene i Gjerstad

Bestill

Trehyttene ligger i de dype skoger i Gjerstad i Aust-Agder. Hyttene er bygget med en tanke om å kunne gi gjestene en helt spesiell opplevelse ute i naturen – høyt oppe under trekronene. Her kan du koble av fra dagens hverdag og jag, nyte kaffen mens du ser på fuglene og ungene som leker i Tarzanløypa.

Hos Trehyttene i Gjerstad vil du finne tre ganske forskjellige trehytter: Kråkeslottet, Gjøkeredet og Flåklypa. Alle med hver sin egen personlighet og arkitektur. Her er det bare å finne en favoritt!

Ingenting er spart på for å lage en unik opplevelse med høy kvalitet på både arkitektur, interiør og fasiliteter. Trehyttene er plassert i god avstand fra hverandre så man kan nyte privatlivet. Det er også et yrende dyre og fugleliv rundt hyttene, der det er mulighet for å få se hjort, elg, bever, ørn og småfugl. Dette er en ferie du aldri vil glemme.

Kråkeslottet:
Denne trehytta er en ”hybrid” der selve hytta er fundamentert på bakken, mens terrassen svever i trærne. Hytta har soveplass til åtte personer, fullt innredet kjøkken med oppvaskmaskin, dusj og toalett. Hytta har tre etasjer; bad i første etasje, soverom i andre etasje og kjøkken og stue i tredje etasje. I tredje etasje kan du også fyre med ved. Utenfor er det bygget en Tarzanløype som er gøy for både små og store barn. Du finner også en snekkerbod i kjent Emil-stil, samt badeplass og mulighet for å bruke robåt. 

Vannspeilet

Vannspeilet ligger flytende på Lundvann i Gjerstad, helt for seg selv, midt i naturen! Ei gangbro på 20 meter fører deg ut til hytta!  Dette er ei helt unik luksus-hytte, bygget for at våre gjester skal få en naturopplevelse helt utenom det vanlige! Med store vinduer, glassgulv og store terrasser, er dette et sted der naturen nesten går i ett med hytta. Fra taket kan du stupe ut i vannet, eller du kan ta et bad i 38 grader i det store spabadet på takterrassen.
Vannspeilet er bare tilgjengelig for voksne og for barn som er svømmedyktige.

Gjøkeredet:
Denne trehytta henger syv meter over bakken og er plassert mellom fire stødige furutrær. Trappa fører deg trygt fra bakken og opp til terrassen og inngangen. Store vinduer gir deg følelsen av å være plassert midt i naturen. Mange synes også det er spesielt spennende med soverommet som henger ned under hytta. På Gjøkeredet er det overnattingsmuligheter for seks til åtte personer. Der er kjøleskap og komfyr på gass, og solcellepanel som gir strøm. Det er varmt og kaldt vann i krana og utedo på bakkenivå. Gjøkeredet ligger 150 meter fra Flåklypa og det er bygget en felles Tarzanløype i skogen ovenfor de to hyttene. Nedenfor hytta går det en elv, der det er en flott kulp man kan bade i på sommeren. Ved Gjøkeredet og Flåklypa blir hjorten foret året rundt, og er man heldig, kan man få et glimt av den. Det er også mye bever i vannene i området.

Flåklypa:
Øverst på toppen med milevid utsikt, der finner du Flåklypa. Denne trehytta har noe helt spesielt, med spennende løsninger og en stor takterrasse. Det er rampe opp til hytta, noe som gjør den enklere å ankomme for bevegelseshemmede og små barn. Det er et yrende fugleliv i området og det vil være sjanse for å få se hjort nedenfor hytta. Dere vil også finne bålplass både på tak-terrassen og på bakken. Flåklypa har åtte sengeplasser, og er ganske romslig! Om man er et stort reisefølge, kan man leie både Flåklypa og Gjøkeredet og samles rundt langbordet på Flåklypa til felles måltider. Terrassen rommer også mange.

For mer informasjon om Trehyttene i Gjerstad se egen nettside.

Til Gjerstad med tog:
På Gjerstad stasjon stopper togene til og fra Oslo, Stavanger og Kristiansand. Det tar 3 timer med tog fra Oslo, 2 timer fra Kristiansand og 5 timer fra Stavanger. Kjører du bil tar det ca. like lang tid.

Kilde: Risør Turistinformasjon

0

Trehyttene i Gjerstad

Bestill

Sider du nylig har besøkt