Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Risør Vegårshei

Vegårshei Ski- og Aktivitetssenter

  • Molandsveien 48, Vegårshei
  • +47 95810581
  •  /  km From You
Overview
Details

Vegårshei Ski- og Aktivitetssenter er et aktivitetssenter for hele regionen, og er også fylkesanlegg for langrenn og hopp.

Ski- og aktivitetssenteret har slalåmbakker, ake- og skileikområde og langrennsløyper med 5 km lysløype og 8 og 12 km turløype. Flere av løypene i senteret egner seg også godt til turgåing/trening og terrengsykling i barmarksesongen. I alpinbakken finnes det rails av forskjellige typer. Det er også varmestue med kiosk, og flere gapahuker for pauser ute. Muligheter for grill- og bålkos.

Vegårshei Ski- og Aktivitetssenter er et ypperlig sted for aktiviteter for hele familien. Det er ofte besøk av skoleklasser på skidag, idrettslag og grupper som feirer bursdag eller andre samlinger. Mulighet for enkel overnatting på flersengsrom. 

Ved spørsmål om snøforhold i bakkene og i løyper, åpningstider og aktiviteter følg med på egen facebook-profil, nettside og www.fnugg.no.


  • Last Updated:
  • Source: Risør Turistinformasjon

Utendørsaktiviteter

Aktiviteter
  • Langrenn
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad