Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Setesdal Evje Og Hornnes

Naturligvis - mat og landbruksmesse på Evje

Overview

Naturligvis er messa for deg som vil oppleve lokal mat, landbruk og flotte aktiviteter.

Programmet finner du her

Det er organisasjonen Landbrukets dag SA som arrangerer messa Naturligvis. Landbrukets Dag er en samvirkeorganisasjon som har 23 eiere som alle er landbruksrelaterte. 
Det aller meste av arbeidet i forb. med Naturligvist blir utført som dugnad.

Naturligvis er en årlig møteplass for mennesker fra bygd og by, og en stormønstring av landbruk, bygdekultur og opplevelser på Agder. Arrangementet har siden 2004 vært arrangert på Evje, nærmere bestemt på Evjemoen.Her står landbruk, lokal mat og gode opplevelser i sentrum. God mat, lokal mat - og det gode måltidet blir en stadig viktigere del av messen. Mange lokale produsenter byr fram sine varer for salg - og arrangøren har et stort mattelt hvor det serveres varme og kalde retter fra øverste hylle.
Ikke minst er det en stor maskinutstilling for deg med egen gård eller hage - med behov for å kunne kjøpe og se siste nytt. Vi har en rekke aktiviteter for barn som f.eks.  kokkekurs og snekring av fuglekasser.

Vi har et årlig besøk på 12 000 - 14 000 publikummere og ca 130 utstillere med alt fra faglag og frivillige organisasjoner - til maskinutstillere og en rekke andre kremmere med et mangfold av produkter og tjenester.
Naturligvis, på Evjemoen, er en folkefest på mer enn en måte. En folkefest for store og små. By og land - hand i hand. Naturligvis.

 

  • Last Updated: 15.05.2018
  • Source: Setesdal
Dates

fre 17. august 2018 13:00 18:00

lør 18. august 2018 10:00 18:00

søn 19. august 2018 10:00 17:00

See All
Naturligvis - mat og landbruksmesse på Evje
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad